Når du har hørt verden guide, begynder du at føle dig afslappet. Dette skyldes, at du er sikker på, at din hjælp er nær. Dette er, hvad din ånd guider gør i dit liv. Disse ånde guider er den enhed, der er tildelt dig til styring af dine livsproblemer. Denne ånd guide kan være din bedsteforældre eller nogen med åndelig visdom. Disse åndsguider er tildelt hver enkelt person, selv før de kommer til liv. Folk undlader at forstå, at deres ånds guide altid forsøger at hjælpe dem. Du skal forstå, at de ikke direkte forstyrrer i dit liv, men giver dig et tegn på at leve et godt liv.

Du skal have set det på det tidspunkt, hvor du får uventede resultater, hvilket hjælper dig med at gøre dit liv bedre. Disse er alle hjælp fra din engel guide. Engel guid forbliver hos dig i enhver situation. Selv der kan være mere end en engel guid, der vejleder dig under forskellige forhold og kan kun spille en bestemt rolle i den pågældende situation. De deler visdom og viden med dig for at tage dit liv i den nye retning.

For at gøre dit liv mere nemt og behageligt skal du begynde at lytte til din ånde guide. Kommunikationen til din ånds styrke skal være så stærk, at du nemt kan forstå de tegn, du får fra din åndeguide. Dette er kun muligt efter at have kendskab til din ånde styre og hvordan de interagerer med dig.

Der er så mange forskellige måder, hvorpå du kan kende din åndeguide. Den bedste metode, der bruges af mange psykiske praktiserende læger, er visualisering og automatisk skrivning. Begge disse tilgange er baseret på individets interaktion mellem højere selv. Når du er klar til at kende din åndsguide, skal du holde dig rolig og sammensat. Du kan starte med at sidde i en behagelig kropsholdning og derefter tage en dyb indånding, så du bliver mere afslappet og rolig. Slip alle dine spændinger og indre lyde. Luk nu dine øjne og tænk som om du sidder i en smuk have. Nu kalder din ånd guide til at sidde med dig og tale med dig. Når du føler at din guide er med dig, kan du stille dit spørgsmål.

Bortset fra dette ved automatisk skrivning får du svarene på dit spørgsmål i det skriftlige format. Selvom du oprindeligt tror, ​​at du skriver svarene på disse spørgsmål, når du læser disse svar, vil du indse, at disse svar ikke er lige fra dig.

Spirituelle guide kan også bruge et andet medium til at kommunikere med dig, som i dine drømme, som intuitioner, give dig fysiske tegn eller simpelthen i form af mavefornemmelse. Du skal forstå disse metoder til kommunikation af din åndeguide. Kommunikation med din åndsvejledning kræver tid og praksis. Når du forbinder med din guide, får du svar på alle dine spørgsmål. Husk at takke dem for deres hjælp og støtte i hele dit liv.