Nu da mange af os sidder hjemme i forbindelse med coronarestriktionerne kan det være en god tid til at eksperimentere med DIY-skønhedstips! 

Brug tiden til at eksperimentere med de seneste skønhedstrender. Det vil give dig noget at tænke på, og lidt makeup kan også tilføre dagen et anstrøg af normalitet. En videre fordel er, at når vi alle sammen slipper ut i det fri igen, så mæstrer du allerede alle de seneste looks. Gør karantænen til en vind-vind-situation for dit image! 

Her er fire forskellige stiler, som du kan teste: 

Glitter: Begynd med at dække øjenlåget med en neutral øjenskygge. Brug derefter din favorit flydende eyeliner for at give dine øjenlåg “vinger”. Når du er tilfreds med vingeeffekten, er der tid for glitter. Benyt fingrene eller en en lille børste. Start med glitterbasen og påfør derefter glitter fra eyelineren og halvvejs op på øjenlåget. Pres glitteret fast så det holder længe. Mængden glitter afgør du selv. 

Regnbue-øjenskygge: Med denne stil er mulighederne uendelige! Begynd med hvilken som helst farve og byg effekten op efterhånden som du arbejder med look’en. Du kan vælge om du vil holde dig til nogle få farver der nemt går i hverandre, eller om du vil udfolde dig med hele paletten! Når du har påført alle farverne går du over det hele med en q-tip eller en børste for at blende farverne godt i hverandre og undgå skarpe overgange. Husk at her gør det ingenting hvis strøgene ikke er perfekte; farverne SKAL overlappe hinanden. 

En anden munter variant er at holde farverne på selve øjenlåget diskret og minimalistisk, men så laver du en fed streg i en kraftig farve under den nedre vippekant som kontrast. Spar ikke på krudtet; her er det vibrerende grønt, lilla, blåt, eller en anden favoritfarve der gælder. 

Mismatch farven! Ved at bruge forskellig farve på hvert af øjenlågene laver du en spændende effekt. Brug farver fra den samme palette for at tekstur og holdbarhed skal være ens på begge øjne, men vælg to mærkbart forskellige kulører. Vælg enten to kulører der udfylder hinanden, eller to, der virkelig fremhæver kontrasten. 

Et sidste tip: Når du nu alligevel ikke møder så mange mennesker kan det være en god tid at lade dine øjenbryn vokse ud. Trenden går mod tykkere øjenbryn, så tilfør dine bryn næring i form af en øjenbrynsolie for at stimulere væksten.