Mode / skønhed blogger

Hvorfor fremstilles skønhed, mode og velvære egentlig som noget sæsonbaseret? Vi ser tit artikler som for eksempel “Ti skønhedstips for vinteren” eller “Sådan trumfer du sommer-looket”.

Mode

Hvorfor fremstilles skønhed, mode og velvære egentlig som noget sæsonbaseret?  Her hos mig vil jeg give dig alt hvad du behøver for at se fantastisk ud, alle dage og året rundt! Nedenfor giver jeg en kort introduktion til nogle temaer, der burde være essentielle i dit skønhedsregime.

Øjnene er sjælens spejl – og de genspejler også dit image

Nu da mange af os sidder hjemme i forbindelse med coronarestriktionerne kan det være en god tid til at eksperimentere med DIY-skønhedstips! Brug tiden til at eksperimentere med de seneste skønhedstrender. Det vil give dig noget at tænke på, og ...
Læs mere

Beskyt dit hår i sommersolen

Sommeren kan virke som den bedste tid til at spare længden i dit hår, da vi tildels slipper for de stramme frisurer og stylede varmluftstørrede stil som vi er nødt til at bære på arbejde. Dog skal vi huske på, ...
Læs mere

Etisk shopping

Begrebet er måske velkendt, men hvad indebærer det egentlig? Efterspørgslen efter tilgængelig og billig mode har ført til masseproduktion af tøj i syntetiske materialer og med tildels giftige tilsætnings- og farvestoffer. Udslip af gasser og kemikalier under fremstillingen er en ...
Læs mere

Din brudekjole

På bryllupsdagen skal du både føle dig smuk og se fantastisk ud. At brudekjolens pris traditionelt set udgør cirka 10 % af det totale bryllupsbudget er der gode grunde til. Du gifter dig trods alt (forhåbentlig) kun en gang, og ...
Læs mere

Ti skønhedstips for vinteren

Make-up

Make-up er det grundlæggende. Mascara, hudcremer og øjenskygger vil alle bringe din skønhed frem i lyset, så længe du ikke overdriver. Gør det rigtigt: Jo lettere sminke, desto mere naturlig skønhed.

Om hår

At fjerne uønsket hårvækst er vel ingens favoritsyssel, men du er nødt til at have det som en del af din rutine. Om du barberer, bruger voks, eller tager laserbehandling afhænger af dine behov. Husk at der også findes laserbehandlinger som du selv kan udføre hjemme, så du kan undgå de dyre salonbehandlinger.

smykker

Når det gælder tilbehør er det en god idé at huske, at det er lige det, det er: Tilbehør. Et flot smykke eller en iøjnefallende clutch er til for at sætte prikken over i’et, ikke for at definere din skønhed. 

duft

Din egen personlige duft. Det kan være svært at finde parfumen, der virkelig understreger din personlighed og dit udtryk. Undgå parfumer, der har et for kraftigt af en enkelt duft (som kokos eller en bestemt blomst), da dette giver et barnligt indtryk. Test mange forskellige dufte, til du finder en, der både udfylder dit image og understreget et point. 

Skønhed blogger

  • Glitter.
  • Regnbue-øjenskygge.
  • Mismatch farven.
  • Et sidste tip