TILBUD – SPAR 40%
// NORMALPRIS 500 kr // TILBUDSPRIS 300 kr

Slutter d. 24. februar

Hvad er det?

En personligt og skræddersyet inspirationscollage med mindst 20 links til dig, som ønsker at forny din stil, men simpelthen ikke ved, hvor du skal starte henne. Eller til dig som synes at en personlig shopper i virkeligheden er lige lidt for grænseoverskridende.
Plus du får råd og vejledning til at finde den stil, som passer til dig og så du stadig har det vidunderligt!

Hvordan foregår det?

  • Download udfyldningsskemaet
  • Udfyld det og send det til frkmejer@gmail.com 
  • Drik et glas bobler og vent på, at der kommer inspiration lige ind i din mailboks.
  • Brug inspirationen næste gang du shopper.

Det kan nogle gange være virkelig grænseoverskridende at bede om hjælp til at få et nyt look. Måske fordi man er lidt bange for at se dum ud eller komme til at tro, at man gør et eller andet forkert eller ikke kan en hel masse pga af “indsæt din personlige grund her”.

Sådan skal det bestemt ikke være. Der er så mange muligheder for at udvikle sin stil og følge med tiden. Desuden så handler shopping og tøj om at have det sjovt og lege med det. Man skal ikke være så bange for at tage nye ting med ind i prøverummet – enten så griner man eller også så bliver man overrasket over, at man kunne noget helt andet.

Jeg har hjulpet flere med at komme ud af deres komfort-zone gennem nogle enkle råd, som man løbende kan afprøve, når man har tid og overskud.

Jeg har nu derfor også oprettet et online makeover forløb, hvor det eneste man skal gøre er, at udfylde skemaet, sende det ind  til mig og så modtager man en inspirations-billedecollage fyldt med links til ting, som man kan prøve. Der vil være mindst 20 items på collagen.

Det kan være at man synes en eller anden superstjerne har en fed stil, men man ikke ved, hvor man skal lede efter det henne? Så leder jeg for dig og sender mine forslag til dig.

På den måde kan man starte stille og roligt ud, da der ikke står en ekspedient og kigger på dig i håbet om, at du køber noget eller roser dig ekstra meget, fordi de er på kommission. Det her er en god måde at starte på, få ny inspiration og have noget at gå ud fra, når man shopper online eller står nede i butikken.

Med min collage får man et par råd til, hvordan man kan ændre sin stil og “mærke” tøjet helt ned i maven, så man føler sig tilpas og smuk.

Jeg er trænet i at købe ind på budget, så man behøver ikke være bekymret for, at prisen på mine forslag er latterlig høj. Man kan selv sætte et budget, som jeg skal være indenfor og vupti, så bliver det hele sendt direkte til dig.


Du får:
  • Skræddersyet og personlig inspirations-billedecollage med mindst 20 items og links til at shoppe dem.
  • Et par råd til at ændre din stil, så du får fremhævet dig selv.
  • Et par råd til at lægge en fin hverdagsmakeup eller sætte en fin frisure.

Det er udelukkende DIG der er i fokus.

Pris: 500 kr.

Leveringstid – ca. 1-3 dage og det sendes direkte til din mail.

Download udfyldingsskemaet her:

SKEMA TIL UDFYLDNING


Eksempel på makeover

Kunde: “Jeg har en tendens til altid at vælge lange bluser og skjorter, samt stramme bukser under, da jeg ikke rigtig føler at jeg har en facon. Jeg er høj og slank, men det er svært for mig at fremhæve min talje eller former, da de ikke rigtig synes at være der.”

Mit råd: Skinny jeans og en bluse eller skjorte er ganske fint, men i stedet for at gemme “formerne” endnu mere væk, så handler det om at skabe dem selv gennem tøjet. Mit råd er et high-waist bukser eller jeans, hvor skjorten eller blusen ikke er så lang igen. Stop i skjorten lidt ned i bukserne for virkelig at skabe illusionen af en talje. Det kan også være wrapbluser med bindebånd i taljen, som stopper ca. der, hvor hoften er bredest. Så skaber man både en illusion af talje, samt hofte.

Et par wide bukser med bindebånd i taljen er også en mulighed, da det stadig fremhæver de lange ben, men er benene meget slanke, så skjules det under de flagrende bukser. Man  kan endnu engang vælge bluser, skjorter og toppe som stoppes ned i bukserne for at fremhæve taljen.

Skab eventuelt også volumen gennem tekstur og forskellige slags stof. Det kan være en fyldig strik, en buks i kraftig denim eller større ærmer.

Tip til håret: Er man meget høj kan en knold på hovedet måske virke lidt voldsom, da man kun bliver endnu højere. Man kan i stedet sætte knolden der, hvor hovedet buer naturligt for at skabe balance. En stor hestehale kan laves samme sted. En hårdonut er værd at investere i, da man let og hurtigt kan få håret væk fra ansigtet og fremhæve mange flere ansigtstræk på den måde. Det skaber luft til ansigtet og til hele looket.

Eksempel på billedcollage: (10 ud af de 20 forslag)

Det dyreste på denne collage har kostet 329 kr, det billigste har kostet 80 kr. De er alle fra samme hjemmeside. Jeg bruger så vidt muligt butikker og hjemmesider som er overskuelige og som har enten fri fragt eller fri retur. Denne hjemmeside har både fri fragt og retur, så man roligt kan bestille hjem og prøve uden omkostninger.

Flere af items er også med ideen om, at de kan sættes sammen. Det skriver jeg selvfølgelig klart og tydeligt i den mail, som jeg sender afsted til dig.