Velkommen til Frk. Mejer..
– en feminin blog med stort F!

Meningen med denne blog er ikke, som sådan at berette om alle de små detaljer i mit liv. Nej, meningen er, at give hverdagsglimt fra mit liv som en mode-elskende og alt der har med feminine kjoler, ting og sager at gøre.

Der vil uden tvivl også være noget outfit-inspiration at finde – enten vil i se mig forsøge en model-pose eller to (med eller uden held..) eller de gode gamle filmklassikere med et moderne twist.

Det vigtigste at vide er, at alt jeg forsøger at iklæde mig eller inspirere til tager udgangspunkt i vintage-stilen og det klassiske, men altid med et moderne touch og altid med min egen personlighed i det.

Hvis man gerne vil vide meget mere om navnet på bloggen, så læs mere om det lige her.

Her er alt, både nyt og gammelt, lånt og blåt – sådan er det, når man er en 80-årig dame fanget i en 21-årigs krop.

Enjoy!