Mode / skønhed blogger

Hvorfor fremstilles skønhed, mode og velvære egentlig som noget sæsonbaseret? Vi ser tit artikler som for eksempel “Ti skønhedstips for vinteren” eller “Sådan trumfer du sommer-looket”.

Mode

Hvorfor fremstilles skønhed, mode og velvære egentlig som noget sæsonbaseret?  Her hos mig vil jeg give dig alt hvad du behøver for at se fantastisk ud, alle dage og året rundt! Nedenfor giver jeg en kort introduktion til nogle temaer, der burde være essentielle i dit skønhedsregime.

 

Make-up er det grundlæggende. Mascara, hudcremer og øjenskygger vil alle bringe din skønhed frem i lyset, så længe du ikke overdriver. Gør det rigtigt: Jo lettere sminke, desto mere naturlig skønhed…

 

 

Ti skønhedstips for vinteren

Make-up

Make-up er det grundlæggende. Mascara, hudcremer og øjenskygger vil alle bringe din skønhed frem i lyset, så længe du ikke overdriver. Gør det rigtigt: Jo lettere sminke, desto mere naturlig skønhed.

Om hår

At fjerne uønsket hårvækst er vel ingens favoritsyssel, men du er nødt til at have det som en del af din rutine. Om du barberer, bruger voks, eller tager laserbehandling afhænger af dine behov. Husk at der også findes laserbehandlinger som du selv kan udføre hjemme, så du kan undgå de dyre salonbehandlinger.

smykker

Når det gælder tilbehør er det en god idé at huske, at det er lige det, det er: Tilbehør. Et flot smykke eller en iøjnefallende clutch er til for at sætte prikken over i’et, ikke for at definere din skønhed. 

duft

Din egen personlige duft. Det kan være svært at finde parfumen, der virkelig understreger din personlighed og dit udtryk. Undgå parfumer, der har et for kraftigt af en enkelt duft (som kokos eller en bestemt blomst), da dette giver et barnligt indtryk. Test mange forskellige dufte, til du finder en, der både udfylder dit image og understreget et point. 

Name

Mit mål er at gøde denne blog så fantastisk at du ikke bare vil besøge den jævnligt, men gøre den til din startside! Mine tips skal hjælpe dig med at skabe din egen uimodståelige udstråling og skaffe dig al den opmærksomhed du kan drømme om….

Øjnene er sjælens spejl – og de genspejler også dit image 

Øjnene er sjælens spejl – og de genspejler også dit image 

Øjnene er sjælens spejl – og de genspejler også dit image 

Mode / skønhed blogger

Nu da mange af os sidder hjemme i forbindelse med coronarestriktionerne kan det være en god tid til at eksperimentere med DIY-skønhedstips! 

Brug tiden til at eksperimentere med de seneste skønhedstrender. Det vil give dig noget at tænke på, og lidt makeup kan også tilføre dagen et anstrøg af normalitet. En videre fordel er, at når vi alle sammen slipper ut i det fri igen, så mæstrer du allerede alle de seneste looks. Gør karantænen til en vind-vind-situation for dit image!

Her er fire forskellige stiler, som du kan teste: 

  • Glitter.
  • Regnbue-øjenskygge.
  • Mismatch farven.
  • Et sidste tip