jhgf


Book Frk. Mejer til makeup eller hårstyling!

Hvem er jeg?
22 år, vintagemode entusiast og uddannet makeupartist og hårstylist pr. februar 2018 fra Art of Style på Kgs. Nytorv.
Har erfaring med at sætte curlere i, style med glattejern, krøllejern, valke og meget andet. Min niche er meget at lave romantiske opsætninger med volumen, organiseret “tilfældighed” , som er inspireret af boheme-stilen.
Min makeup har fokus på at fremhæve de træk, som vi har hver især. Det skal være smukt, men med et touch af naturlighed og jeg prøver så vidt muligt at holde mig væk fra Instagram-trenden af meget makeuppet-makeup. Jeg er passioneret indenfor vintage looks, som indeholder blush, naturlige bryn, liner og farvede læber – det er nok det jeg mest styler mig selv med.

Herunder har jeg mine forskellige tilbud, priser og billeder af tidligere arbejde. Jeg er altid klar på en snak om det der ønskes og lad os se, hvad vi finder frem til.

Jeg kan bookes til at fra konfirmartioner til galla eller bare en hyggeaften, hvor man lærer mere om sine egne træk og hvordan man bliver endnu bedre til at fremhæve sin egen skønhed. 

Bookings på 60 47 47 84 eller send en mail på frkmejer@gmail.com

Det foregår alt sammen i hyggelige omgiverlser hos mig i 4200 Slagelse, men jeg kommer hellere end gerne ud på lokation, men så tilføres der et transportbidrag til prisen. Kursus – One-on-One; Makeup

Varighed: 2-3 timer
Pris: 500 kr

Hvad indebærer det?
Nogle gange kan man godt tænke sig at prøve noget nyt eller finde ud af, hvad der ville fungere ekstra godt for en. Dette kursus giver mulighed for en god snak om ansigtsformer, at få tips til skræddersyet til en selv. Der vil være tid til at få en demonstration af mig og herefter tid til at øve på en selv. Emnet er helt op til dig selv og det kan være alt fra dagsmakeup, til at lære mere om kunsten af contour/highlight eller måske den der eyeliner. Det er 2-3 timer alt afhængig af projektet. Det giver en god base for vejledning og til at gå hjem og øve sig endnu mere uden samme forvirring, som når man står med en liste over produkter og et look fra makeupartisten i butikken, som man ikke ved, hvordan man skal genskabe selv.

Hvad får du?
– En uddybende snak om dit valgte emne og personlige tips.
– En demonstration lavet af mig
– Egen øvetid med vejledning
– En lille goodiebag og ikke mindst kaffe/te, snacks og hygge.


Kursus – One-on-One; Hår

Varighed: 2-3 timer
Pris: 500 kr

Hvad indebærer det?
Det kan være svært at få styr på lokkerne og hvordan prøver man egentligt noget nyt. Her kan man få muligheden for at få inspiration til at lave noget nyt eller style det på en anden måde. Det tager udgangspunkt i dit ønskede emne og herfra udarbejdes der en ide til styling. Det kan være alt fra opsætninger til at lave krøller.

Hvad får du?
– En uddybende snak om emne og personlige tips.
– En demonstration lavet af mig
– Egen øvetid med vejledning
– En lille goodiebag og ikke mindst kaffe/te, snacks og hygge.


Hår/Makeup-bookings

Få lagt makeup eller sat hår til galla, fest, konfirmation eller andet.

Kun makeup: 400 kr
Kun hår: 400 kr

Kombination af både hår og makeup: 600 kr

Prøveopsætning? +100kr.


makeup

2018-03-14-10-56-15 2018-03-14-10-57-26 2018-03-14-10-58-09 2018-01-31-19-26-01