Videoguide: Klokkeblomst-knold

Familieforøgelse!

Der sker ting og sager for tiden!

Det hele har virkelig været spændende og nu skete det altså. Det har været undervejs i noget tid nu og det har været lidt en kamp at komme hertil, men nu nåede vi det og det har simpelthen været så skønt alt sammen. Det er meget at tage imod, men samtidig tror jeg på, at det bliver rigtig godt.

Vi har fået en lille hund, Fie, som passer perfekt ind i lejligheden i Slagelse. Eller det er jo sådan set mine forældres hund, men lige nu, hvor jeg arbejder hjemmefra, så er det mig der passer hende i dagligdagen. Hun er den sødeste blanding af en West Highland Terrier og en Bomuldshund, så hun er allergivenlig og fælder ikke.

Beklager, hvis i troede at det var en baby og at jeg for første gang ever, lavede en omgang clickbait, men de fleste der kender mig ville nemlig blive meget overrasket, hvis jeg kom og sagde, at det var den slags familieforøgelse. Det er nemlig noget, som jeg først tænker kommer om maaaaange år. Jeg skal nå at opleve og lave mange ting inden, at det bliver en realitet.

Nå ,men i mens jeg skriver dette indlæg, der render hun rundt og er en fræk hund, som bidder i tæpperne, spænder rundt på gulvet og napper i ens tæer, når man mindst venter det. Vi lærer hende lige nu at lade være med at bide for hårdt, så vi laver stort set ikke andet end at sige “av av av av av” og “Det var goooooooodt”, når hun stopper. Hun er simpelthen det sødeste, men også lidt af et energibundt. Når hun så har rendt rundt i en god tid, så falder hun til gengæld også fint til ro. Det er bare allerbedst, hvis en af os er i nærheden, så hun enten kan se os eller være lidt ved siden af. I morges kom hun ind til mig, da min mor var i bad, så hun kunne ligge i arm med mig og sove lidt længere.

I går sov hun det meste af dagen, men da vi andre skulle i seng, så var hun helt klar på at lege med os og al legetøj blev hevet frem. Jeg har givet hende en flamingobamse, som næsten er større end hende, men hun render rundt med den i det ene ben og den får sig en ordenligt tur indimellem. Åh ja, sikke en dejlig hundi-mundi!

Jeg var ret glad, da vi hentede hende, fordi hun passer perfekt ind i familien og fordi jeg har savnet en hund rigtig meget. Jeg håbede på, at vi nåede at få en, mens jeg stadig boede hjemme og det gjorde vi altså. Jeg nåede så også lidt at panikke, fordi at det er et stort ansvar at have en hvalp og det er noget med at man skal gå ture på tidspunkter, man skal lære hende ting og man må ikke bare lade hende være alene.

Hun kommer heldigvis fra et rigtig godt sted, men hun har ikke været helt så vant til at være en del af dagligdagen, med alle de lyde, som det også indeholder. Hun blev derfor lidt rundt på gulvet, da vi lige fik hende hjem, fordi der både bliver lavet mad, drukket kaffe, vi har parfume på indimellem og meget andet. Det var vist lidt overvældende for hende. Alligevel har hun dog taget det utrolig fint alt sammen og på tredje dagen, der render hun rundt og gnaver i sit legetøj og napper i mig, når jeg også skal være med.

Det er godt nok dejligt at have hund igen, men når man har været vant til større hunde som Golden Retrievers, så skal man lige vænne sig til en lille hund og at hun også kan klare mere, end man lige først tror. Hun er hvertfald ikke bange for noget og så er hun meget glad for fremmede mennesker. Så glad at hun bliver helt mut, hvis fremmede ikke kommer og siger hej eller siger at hun er smuk og dejlig. Det ved hun nemlig godt allerede, at hun er.

Jeg er sikker på, at frøken Fie bliver en dejlig tilføjelse til familien, nu starter det hele bare i forhold til alt det, som hun skal lære og kunne. Planen er jo, at hun skal kunne være en butikshund i fremtiden. Lige nu tutter hun rundt hjemme med mig og skulle det ikke lige passe, at man fik et fuldtidsjob, nu hvor planen var sådan her?

Se hende lige, er hun ikke sød?

 

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Videoguide: Klokkeblomst-knold