F**king feminist

Shop my look – Blue satin set

 

 

Looket her er tilbage fra min Nytårsaften.

Jeg valgte at gå lidt over i “pyjamas”-stilen, da jeg vidste at jeg skulle være hjemme og selv hvis ikke jeg var der, så skulle det alligevel være roligt. Så inspirationen var nok lidt Carrie Bradshaw i SATC, hvor hun holder nytår i pyjamas, pels og perlekæder. Så nedtonet og samtidig så overdrevet.

Sættet har jeg allerede vist et par gange før, men jeg synes simpelthen, at det er så fint. Så nu kommer det op igen. Jeg har selv lige bestilt samme bukser hjem i den grønne udgave, fordi de er virkelig behagelige og så gør den der silkeeffekt altså et eller andet.

Det er dog stof, som man helst ikke skal spilde på, fordi så kommer der da pletter. Jeg så noget plettet ud sidst på aftenen.

Det gode ved sæt er, at man har så mange muligheder for styling. Blusen er jo også rigtig fin i sig selv og til et par andre bukser, en nederdel eller et par shorts, er den jo perfekt. Bukserne kan også bruges til lidt af hver – med simple t-shirts, crop tops, strikbluser eller med en jakke udover. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Når det kommer til styling, så er der ikke ret meget at gøre, når man vælger et sæt. Det er jo sådan set allerede stylet, men man må aldrig undervurdere accessories og makeup og hår.

Jeg valgte en pink sko, som matchede til samme pink farvede negle og læbestift. Så skiller det sig ud fra den fine blå farve, men der er stadig en tråd.

Makeuppen endte i kolde toner og jeg lavede blå glimmer på øjnene. Jeg startede med den blå øjenskygge og nåede at fortryde det en million gange. Det er så svært med blå og jeg holder mig generelt væk fra vilde farver, fordi jeg er så lys. Men helt ærligt, det er makeup og det kan vaskes af igen, så først på med en omgang blå øjenskygge og så en hulens masse glimmer på efterfølgende. Fordi jeg havde fokuseret så meget på det kolde look, så valgte jeg også en sølv highlighter og min læbestift havde kolde undertoner.

Mit hår var i en messy udgave af, hvad jeg kalder for en Chanel-knude. Den var ret simpel og så skete der noget andet end min typiske knold. Jeg lavede den, da jeg gik på makeup/hår-kursus på andre, men det var noget anderledes at skulle lave den på sig selv.

Men her er det altså – det er et af de letteste look at genskabe og det er bare at lege med det. Hele looket koster knapt 400 kr, så det er til at have med at gøre.

 


Shop looket herunder:


Satin sæt – High waist bukser, NA-KD – 87, kr // Wrap bluse, NA-KD 109 kr

Pink sko med embellishment, NA-KD, 86 kr

Øreringe, ASOS – 94 kr


 

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

F**king feminist