Sale Inspiration: Under 250 kr

Shop my look: Chanel inspired Co-ord.

 

Jeg faldt pladask for det her sæt med det samme. Jeg så jakken i min lokale H&M og sagde til min mor: “Hvis denne her jakke har en matchende nederdel, så må jeg eje det.” Jeg gik hjem, søgte efter den og fandt nemlig ud af, at det var et sæt og nederdelen var heldigvis en lige en af slagsen.

Jeg byttede et par julegaver til sættet og har næsten lige fået det ind ad døren. Nederdelen er en smule for stor i taljen, så derfor har jeg sat et bælte på. Det er bare sådan, at hvis jeg tog en str. 34, så er den for stram over hofterne, men passer i taljen. Tager jeg en str. 36 som på billederne, så passer den dejligt over hofterne, men er for stor i taljen. Den evige kamp som pæreform. Men tjek lige størrelsesguiden, hvis du er lidt i tvivl.

Jeg valgte også jakken i en str. small, selvom jeg normalt er en xs, men det har bare noget at gøre med bevægelighed. Det skal der altså være en i en jakke, ellers så går man jo amok af ren og skær hysteri. Eller er det kun mig?

Jeg har ovenikøbet kommet til at style looket nogenlunde som H&M også havde gjort på deres website. Sættet sammen og en turtleneck under. Ja, det kunne jeg ikke helt lade være med. Jeg er blevet svært glad for den sorte turtleneck, fordi den giver balance til de looks, hvor nederdelen er kortere. Den er så dejlig blød at have på og så kostede den kun 30 kr, da jeg fandt den på udsalg.

Nu tilføjede jeg lige et par perlekæder, men det kan man gøre alt efter, hvad man ønsker. Jeg kan bare godt lide den lidt “overpyntede” Chanel æstetik det giver. Hvilket er underligt, fordi Coco Chanel hende selv ville hellere være underdressed end overdressed. Der er jeg jo lige modsat. Desværre Mademoiselle Coco, jeg må erkende, at jeg bare ikke kan lade være.

Selve looket har personligt kostet mig 150 kr, da sættet var en del af en julegaverbytter, en turtleneck til ca. 30 kr, smykkerne lå herhjemme og skoene var en gave.

Skal man ud og investere i de forskellige ting, så kommer det hele til at koste ca. 800 kr inkl skoene.


Shop looket her:


Kort jakke, H&M, 299 kr

Nederdel, H&M, 179 kr

Turtleneck, H&M, 60 kr

Sko i ruskindslook, Skoskabet.com, 250 kr


Billederne er lånt og krediteres til H&M og Skoskabet.com

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sale Inspiration: Under 250 kr