Farvel 2018...

Sale Inspiration: Under 250 kr

Jeg har samlet lidt inspiration fra nogle af de ting, som er på min personlige liste af outfit wants. Alle items ligger på 250 kr eller derunder. Faktisk er størstedelen under 150 kr, så man kan gøre sig nogle fashionable fund for få penge.

Jeg er lidt inde i en fase, hvor jeg er forelsket i co-ords – altså sæt der matcher. Jeg har lige købt et Chanel-inspirerede sæt fra fra H&M, et satinsæt fra NA-KD og et suit fra H&M. Der er bare et eller andet over det, når det matcher. Både fordi at man kan bruge tingene med hinanden, men det kan også styles hver for sig, så man for virkelig noget for pengene.

Min plan var nemlig også at bruge den sorte t-shirt sammen med nederdelen og i stedet for bange at smide den over eller ned i, så ville jeg binde en knude, så min fik lidt hud til at bryde det sorte look med. Sådan lidt Taylor Swift-agtigt. Det ville nemlig være så fint og elegant, så kunne man sætte en glimmer strømpebuks til eller en almindelig nylonstrømpe og et par hæle under. Simpelt, men fint.

De røde bukser skulle matches med den rosa strik for at skabe lidt kontrast. Jeg havde en lang periode, hvor jeg ikke var til lyserød og rød sammen, men det er jeg nu. Det er altså så fin en kombi, man skal bare finde de rigtige nuancer for at skabe balance. Vælger man en rigtig pink, så skal den enten være meget klar eller med røde undertoner for at spille sammen med det røde. Vælger man en lysere farve skal den stadig være varm i farven.

Så har jeg bare ønsket mig et par gule sko virkelig længe og den slingback udgave er noget så fin. Der er lidt vintagevibe over dem og selvom at man umiddelbart tænker at gul ikke fungerer til alt, så kan den meget. Især hvis man vælger de sorte looks, den passer også til orange eller beige nuancer. Eller man kan investere i noget mere gul? En undskyld for mere shopping, hvem vil ikke gerne have det?

Et eller andet sted, så er det kun fantasien der sætter grænser.


Shop tingene her:


Stribet Off-shoulder bluse, NA-KD, 94 kr

Rosa knitwear med trompetærmer, 149 kr

Nederdel med flæse, ASOS, 131 kr


Broderet kjole i sort, BOOHOO, 250 kr

Beige jumpsuit, ASOS, 131 kr

Sort t-shirt, H&M, 49 kr


Røde bukser, NA-KD, 149 kr

Klokkeformet nederdel, H&M, 79 kr

Sort co-ord set (pencil skirt og top), 136 kr


Gule slingback sko, ASOS, 200 kr

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel 2018...