Tak for jer følgere!

Shop my look – Red, Dynasty Dress.

 

Der er et par stykker som har skrevet og spurgt til den røde kjole fra mit juleoutfit. Det er så dejligt, at i skriver og jeg vil hellere end gerne forsøge at linke og finde items, hvis i skulle have set noget af mit, som i ikke kan undvære. Så spørg endelig.

Nå, men kjolen er fra 2016. Jeg købte den, da jeg skulle til julefrokost på uni. Det er en af de gange, hvor jeg har følt mig allermest overdressed – og ikke på en god måde. Alle andre sad i det samme tøj, som da vi havde været på uni tidligere på dagen og der var mange rullekraver. Jeg kom ind i nogenlunde samme stil som på billedet med fuld makeup, håret var sat op, store øreringe og min pels. Hov!

Men fordi kjolen er fra 2016, så kan jeg desværre ikke linke præcis til den. Den blev købt på Boohoo og derfor har jeg også fundet en masse kjoler, som kunne minde om. Pelsen er vintage og er hvertfald omkring 25-30 år gammel. Jeg var så heldig at få den til 150 kr – klart et af bedre køb. Jeg er så splittet, hvad angår pels, fordi åh, hvor kan de se smukt ud og samtidig skal man jo heller ikke være helt blind overfor dyrene. Jeg har det bedre med vintagepels, fordi det er noget, som allerede er lavet længe i forvejen og så spilder man heller ikke god pels og tøj ved bare at smide det ud. Derfor anbefaler jeg altid at se i genbrugsforretninger og vintagebutikker, hvis man skal på jagt. Prag på Vesterbro og Nørrebro eller i Aarhus er fyldt med gode fund.

Så hvis man kigger efter pels, så tænk jer om. Dem jeg har linket til er Faux Fur, hvilket kan være lige så fint. Vi er blevet så gode til at lave faux fur der ser smukt ud, så der kan man bare slå sig løs.

Alle kjolerne koster under 200 kr, så det er lige til at holde ud og de findes i mange forskellige farver, hvis man synes at rød er lige i overkanten.

tip: Synes man en stram kjole er lidt skræmmende fordi den skjuler intet, så kan man vælge sådan en som wrapkjolen eller noget hvor stoffet folder lidt på f.eks maven eller man kan selv hive kjolen lidt op og “folde” den selv. 

 

 

 


Shop det her:


Øverst (fra venstre mod højre):

Faux Fur, NA-KD, 799 kr

Slinky red dress med lange ærmer, BOOHOO, 149 kr

Faux fur, NA-KD, 719 kr

Disco slinky dress, BOOHOO, 113 kr


Nederst (fra venstre mod højre):

Wrap dress, BOOHOO, 149 kr

Short puff faux fur, Linn Ahlborg x NA-KD, 869 kr

Strappy detail dress, BOOHOO, 136 kr

Sweetheart, off shoulder dress, BOOHOO, 149 kr


Pssst skoene er lige her og de fåes også i rød!

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak for jer følgere!