Farvel 2018...

Shop my look – Pink pleats

Look
Pink pleats

 

Dette look har for mig kostet lige knapt 500 kr – og selv det er faktisk en løgn. Nederdelen og skoene var julegaver, så de tæller ikke rigtig med i mit budget, men køber man hele looket, så kommer det ca. til at koste ca 700-800 kr. Det dyreste er skoene, men de er altså ret fede og i ruskindslook og så går de jo til rigtig mange ting, så det er hurtigt tjent ind igen.

Jeg var lidt usikker på læderlooket i nederdelen, lige da jeg fik den. Det ser ret fedt ud, når det først kommer på og så er der virkelig sving i skørtet, hvilket er så smukt.

Det er sjovt at arbejde med andre tekstturer end, hvad jeg er vant til. Normalt går jeg efter bløde tekstiler, men mixer man mere hårde materialer (nederdel, clutch og bælte) med mere bløde teksturer (sko, turtleneck), skaber man en balance, som gør det elegant og classy, men med en edge. Det neutrale i det sorte giver også nederdelen fri leg til at være #extraAF.

Mit look er inspireret meget af 1960’erne. Selvom at man tit tænker miniskirts, så var der også i de tidlige 60’er skørter, der gik ned til knæet. Solbrillerne med cateye-formen giver også et retro touch. Så et vaskeægte modern vintage look skabt gennem moderne items.

Tip: For ekstra 1960’er-følelse kan man style håret i en såkaldt “Beehive”, som jeg også har gjort. Gerne lidt rodet – søg gerne inspiration hos Brigitte Bardot.  


Pssst! Boohoo har op til -70 % på alt lige nu. H&M har op til -50 % og ASOS har op til -70%


Shop looket herunder:


Nederdel, BOOHOO – 185 kr

Clutch, ASOS – 128 kr

Pumps med keglehæl, Skoskabet – 250 kr


Turtleneck, H&M – 79,95 kr

Solbriller, ASOS (weekday) – 82 kr

Bælte, ASOS (pieces) –  105 kr


 

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel 2018...