Mindre brok, mere taknemmelighed.

Farvel 2018…

 

Jeg ved godt, at det er en kliche at skrive et indlæg om 2018 og året der er gået – new year, new me sort of thing. Jeg skrev et sidste år og nu skriver jeg et igen. Jeg tror ovenikøbet, at jeg har startet indlæggene på nogenlunde samme manér.

Jeg tror, at det er vigtigt for mig at sige ordentligt farvel til året der er gået og gennemgå min egen udvikling. Der er sket meget. Jeg er ikke det samme menneske, som da jeg trådte ind i 2018. Livet har ændret sig, målene har måske også ændret sig og vejen derhen gør, hvad den nu engang vil. Jeg er vokset med opgaven og jeg har genfundet en tiltro til mig selv. Jeg tillader mig selv at være mere kreativ og jeg mærker meget mere efter indeni i forhold til, hvad jeg kan og hvad jeg har brug for.

Da jeg trådte ind i 2018 var det med en blandet følelse. 2017 havde været et hårdt år. Denne gang stod jeg uden en bachelor, stadig hjemmeboende og med ingen ide om, hvad der skulle ske i det nye år. Jeg arbejdede og jeg tog mit makeupkursus, men det var jo det.

I januar blev jeg færdig med håruddannelsen. Det var hyggeligt og i februar afsluttede jeg makeuppen. Det havde lært mig meget. Måske ikke så meget om makeup, men at jeg fandt ud af, at jeg syntes det var for stort en ansvar at skulle lægge makeup på andre. Jeg elsker det stadig, men det er mere det at gøre det på mig selv, fordi det er så meditativt for mig.

I marts måned havde jeg årsdag, da jeg havde været rask fra min spiseforstyrrelse i 365 dage. Sikke dog en sejr!

I april stoppede jeg i parfumebutikken. Mit vikariat varede faktisk helt til november, men jeg måtte sande, at jeg ikke kunne mere. Stemningen og miljøet var for giftigt og det startede en række af angstanfald. Så der traf jeg en beslutning om, at jeg hellere ville fokusere på drømmen og leve af min opsparing.

I maj blev jeg nomineret til Hunkemöller Blogger Awards i kategorien “Lingeri”. Jeg vandt ikke og det gjorde kun lidt ondt i maven, men hey, jeg var med i ræset og det var første skridt.

I juni sad jeg i Go’ Morgen Danmark med en hyletone i det ene øre og en prop i det andet. Mit indlæg om at ligge topløs på stranden havde landet mig en plads i et panel. Det var den vildeste oplevelse og jeg var så stolt af, at jeg ikke blev kvalt i vandet eller faldt over en ledning. Eller at jeg sagde “øhhh” en milliard gange. Jeg var bare mig og det har været en kæmpe drøm at få lov til at snakke om vigtige ting inde i TV’et. Mere af det i 2019, tak! Selv min oldemor roste mig igen for det her til jul både for snakken, men også for mit “yderst fine valg af tøj”. Så det er officielt olde-godkendt.

I juli nåede jeg mit mål med 20.000 læsere og fik en kontrakt hos Bloggers Delight. Den en stor drøm gik i opfyldelse og jeg blev Premium. 2018 har ikke budt på nogle kampagner, men lad os nu bare se, hvad der sker lige om lidt.

I september fik jeg opereret mit øre efter alt for lang tid. Hvorfor gjorde jeg det ikke bare noget før. Nååå ja, fordi jeg hader, når nogen skal rode mig i øret.

Siden jeg sagde jobbet op har jeg jagtet drømmen om at tjene penge på min blogging og min instagram. Jeg har fået flere følgere, mistet nogle, fået nogle andre og så får jeg bare rigtig mange rosende ord med på vejen. Jeg er igen blevet mere modig, hvad angår billedetagning og nu står jeg mere ved, hvem jeg rent faktisk er.

Jeg har mødt nogle vidunderlige mennesker gemmen Instagram, gennem pressedagene og så har jeg virkelig fundet ud af, hvem der står ved min side. Der er blevet brudt med nogle og sådan sker det jo indimellem. Man udvikler sig og man ændrer sig. Jeg har brugt 2018 på at date og møde nye. Ikke fordi jeg jagtede en kæreste, men bare for ikke at gro fast eller måske bare få en sjov historie. Jeg har mødt mænd, der kom lige efter en bisættelse. Mænd der spildte kaffe og gav mig koppen med mindst i og som senere kyssede mig, uden der var lagt op til det. Mænd der tog mig med i Bilka, fordi han havde glemt at købe ind. Mænd der ikke kunne finde ud af at sige, at jeg ikke var deres kop te og lod mig hænge. Men kom der aldrig en sød mand, spørger du måske? Jo, det gjorde der og ham er jeg blevet rigtig glad for. Jeg holder ham bare lige lidt for mig selv endnu.

Jeg har ændret mig. Jeg er blevet stærkere. Jeg ved hvad jeg vil og hvad jeg ikke vil. Jeg giver mere og mere slip på fortiden. Det har været år præget af angst. Angst for fremtiden, angst for fortiden, angst for at være god nok. Jeg har fået det bedre. Jeg har udviklet min indre verden og taget vare på mig selv. Jeg dyrker yoga, mediterer og vedligeholder mine interesser. Jeg knokler for mine ting, men tager også pauser, når tid er. Jeg er holdt op med at tænke mig selv som en del af en graf og præstation og ser mig selv som menneske. Jeg er holdt op med at sætte mig selv i en kasse og tillader mig selv at udvikle mig menneskeligt og stilmæssigt. Jeg tager nye valg. Jeg holder hovedet oppe selv i de hårde tider og jeg tror på at fremtiden er lys.

Jeg afslutter året med en kæmpe taknemmelighed for alt det, som 2018 har budt på. Tak for at lade mig mærke mig selv helt ud i de yderste fibre. 2018, du har været lidt af en bitch på nogle punkter, men hvor har du dog presset mig til at blive bedre og vokse med opgaven. Jeg står stærkt i 2019 og jeg er klar på nye udfordringer. I’m still standing!

Så tak til alle dem, som har været en del af mit liv i 2018. I har gjort det til et dejligt år. Tak til alle dem, som følger med her på bloggen og på Instagram. Tak for alle beskederne, når jeg er lidt opgivende og tak for skulderklap, når der sker gode ting.

Jeg lover at 2019 bliver fyldt med endnu mere glimmer og glamour – stay tuned!

2 kommentarer

 • Sofie B

  Du får det altid skrevet det så fint det du føler. Jeg elsker at læse med og du inspirere mig altid til at gøre noget mere godt for mig selv både når det gælder psykisk og fysisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Mejer

   Tusind tak for det! Det gør mig simpelthen så glad helt ind i knoglerne at vide, at det som jeg skriver om giver dig lyst til det. Vi fortjener alle sammen at gøre lidt ekstra for os selv <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mindre brok, mere taknemmelighed.