Inspiration til jul og nytår for under 200 kr

On my wishlist this year…

{ indlægget indeholder reklamelinks }
Reklamelinks er markeret med *

Det er måske lidt sent at begynde at snakke om ønskesedler. Ikke desto mindre ville jeg stadig dele lidt af min ønskeseddel i år og så bliver det spændende at se, hvad julemanden har med denne gang.

Jeg ville også gerne give en anbefaling til alle ønskeseddel-makers i fremtiden. Ønskeskyen er noget af det letteste og bedste. Det er altså #no-ad, men kommer bare direkte fra hjertet. Jeg har altid brugt energi på at skrive så overskuelige lister som muligt og derved inddelt dem i kategorier med pris, links eller købssted. Det gør det lettere for modtageren af listen til at vælge og udelukke ting, da de kan se priserne og få det til at passe ind i deres budget. Så spilder man heller ikke deres tid ved at de leder efter den ene efter den anden gave, for at den så er for dyr alligevel. Så ja, jeg går ret meget op i det med at listerne og finde på ønsker. I år er det meget fashionpræget, da jeg det sidste års tid ikke har haft kapital som sådan til at shoppe amok, så derfor skulle gaverne i år emme af forkælelse. Jeg var ved at falde ned af stolen af grin, da min storebror fortalte, hvad han blandt andet ønskede sig:

– En plante ind til stuen
– Et piskeris
– En toiletbørste

No shame der, men det lyder mere som en liste til IKEA end hvad jeg forbinder med julegaver. Der er vi heldigvis så forskellige, men hvis ikke det var svært at finde på gaver i forvejen til ham, så blev det da nu.

Men ja, sidste år oprettede jeg en Ønskesky. Det gør det nemlig rigtig nemt i forhold til at lave en god og overskuelig ønskeseddel, hvor man kan tilføje links, skrive priser, farve, størrelse og andre detaljer. Man kan også sætte dem i den rækkefølge, som man ønsker mest og til mindst. Det har jeg ikke gjort, da jeg igen har forsøgt på at inddele det mere i kategorier.

Man kan så dele et link med de mennesker, som man har brug for. De kan så også oprette en profil, hvorved de så kan reservere ønsker og på den måde slipper man for at få flere af de samme gaver. Der er selvfølgelig forskel på det link man selv har og det link man deler. Det ville jo være ærgerligt at kunne se, hvad man fik, bare fordi man skulle opdatere sin egen liste.


Her ses et udsnit af mine ønsker og ellers kan man se hele listen her, hvor i også kan få adgang til at se, hvad der måske, måske ikke, er reserveret. 

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til jul og nytår for under 200 kr