Men hvor er hjem så?

Inspiration til jul og nytår for under 200 kr

Har du ikke fået klaret hverken julens outfit eller nytårets, så frygt ej. Der er stadig ti dage til juleaften og der er god tid til at finde noget endnu.

Jeg kan allerede afsløre nu, at jeg selv har bestilt det lyseblå satinsæt hjem og planlægger at have det på til nytår med en omgang perlekæder og mine pink sko fra Kurt Geiger. Sådan lidt a la Carrie Bradshaw. Mit nytår bliver meget stille og roligt, så jeg elsker den der pyjamasvibe. Jeg fandt faktisk en sleeping mask hvor der stod “Wake me up for Champange” som passede perfekt til looket, men den kom selvfølgelig fra USA. Øv øv.

Jeg håber, at det sidder som det skal og ellers har jeg kjoler i skabet, som kan tage pladsen. Det gode ved sættene er, at man kan genbruge bukser og bluse hver for sig, når det er blevet hverdag igen. Til satinbukserne kan man sætte en ganske almindelig t-shirt til for at nedtone satinens fine fornemmelse. Der kan findes rigtig mange flotte t-shirts med og uden print her.

Det gode ved kjolerne er, at de koster næsten ingenting, så selv hvis man kun har dem på den ene aften eller begge to, så er det ikke en hel bondegård, der er blevet brugt på dem.

Juletid og nytårsaften kan jo netop godt være en dyr fornøjelse i forvejen og derfor kan det altså være lidt svært, også at skulle spendere flere penge på tøjet.
Derfor har jeg valgt outfits og kjoler til under 200 kr. Ja, det er faktisk lige før, at de koster under 150 kr. Det er da til at betale sig fra. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg lige på nuværende ikke selv oser af velstand, men den tid kommer sikkert om lidt. Men altså, derfor kan man stadig godt forkæle sig selv med en enkelt julegave. Desuden så handler tøj meget mere om styling og ens egen følese og attitude. Så sæt håret op, tag høje sko på, lav fine negle eller brug en læbestift den ene dag om året. Det gør en kæmpe forskel.

Jeg har valgt nogle anderledes farver i år. Ikke fordi der er noget i vejen med LBD, røde kjoler i alle afskygninger eller for den sags skyld, glimmer. Nej da. Hvis man bare kender mig lidt, så ved man, at glimmer er en del af mit look på daglig basis i en eller anden form. Jeg synes bare, at det kunne være sjovt at tænke jul og nytår lidt anderledes. Fordi hvorfor altid gøre det samme år efter år? Vi ved jo godt, at jul og nytår er glimmerens tid. Så gå endelig amok i glimmerøjenskygge, neglelak og maden kan da også godt få en omgang.

FÅ -25 % rabat på NA-KD items med koden: GONAKD
Gyldig indtil mandag ved 10-tiden.
Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Men hvor er hjem så?