Frøken "dårlig til det der dating"...

Get my style: The red ABBA dress…

Jeg tog fat i det røde stof nede i H&M. Jeg var ikke rigtig sikker på, hvad det var og hvordan det så ud, men det klare, røde stof fangede mig virkelig. Jeg hev min størrelse fri fra alt det tøj, som var mast sammen på stativet og tænkte, at enten ville det her blive rigtig godt eller også ville jeg se underlig ud. Da jeg stod i prøverummet var det uden makeup og håret i en rodet knold, fordi det var ikke meningen, at jeg skulle shoppe. Jeg havde bare været på en gåtur rundt. Alligevel så skinnede kjolen så stærkt, at selvom jeg stod der uden makeup på, så kunne den bare et eller andet. Den overraskede virkelig.

Normalt er jeg ikke til de der A-line kjoler, fordi jeg bedst kan lide, når det strammer ind i taljen. Det er klart mit safechoice, men nogle gange må man træde ud af den og prøve noget nyt. Den har lidt 60’er 70’er look over sig og det er jeg virkelig blevet glad for her på det sidste. Måske fordi jeg har fået klippet langt pandehår og tit deler det i en midterskilning. Allerede der er der noget 60’er/70’er vibe, som ikke er til at komme udenom.

Det er en kjole med flere muligheder, end man lige skulle tro. Den er måske ikke det letteste at tage noget ud over grundet ærmerne. Dog er det nok ikke så nødvendigt, da den er meget tyk i stoffet og med et par gode strømpebukser og en støvle, så burde det være fint, når vejret bliver koldere. Den ser både sød ud med flade sko, høje hæle og med løst og opsat hår. Den kan lidt det hele. Den er en fest i sig selv. Den er lidt kortere end, hvad jeg normalt gør mig i, men alligevel er den kun lige lidt over knæet, så man kan godt svinge med armene uden at man kan se trusser og bagdel.

Style den op og ned efter behag, men er man til kjoler, hvor man også kan få lov til at spise lige så meget mad som man gerne vil, så kan A-line kjoler altså noget. Ingen kommer til at se den foodbaby og man slipper for at være strammet helt sammen. Komfort og fashion mødes lige her.

Så jeg har samlet min kjole og nogle alternativer til denne her røde sag, som giver en lyst til at svinge med armene i glæde, mens man lytter til ABBAs “Dancing Queen” på fuld hammer. Dog er det nok en god ide at passe på ærmerne, hvis der er sovsekander og lys inde for rækkevidde. Så må man bede om lidt ekstra hjælp den dag eller bruge tæerne – don’t let me stop you.

 


Kjolerne er hovedsageligt fra Boohoo.com, som har -50% på mange af deres varer. Se hele udvalget her. Eller man kan tjekke ASOS ud, da de også har ekstra sale med op til 70% lige nu – se det her.

Den kostede kun 129 kr og er stadig på deres hjemmeside. Den er der dog ikke i alle størrelser, men ellrs har jeg samlet alternativer som ligger mellem 55-300 kr. Få links til dem alle under billedet.

Venstre hjørne (øverst): Boohoo, 55 kr // Venstre hjørne (nederst): ASOS, 293 kr

Midten: H&M, 129 kr

Højre hjørne (øverst) Boohoo, 113 kr // Højre hjørne (nederst): Boohoo, 113 kr.


 

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frøken "dårlig til det der dating"...