Birthdayprep, brunch & bubbles...

Ziaja – Sensitive skincare…

Sponsoreret // Ziaja

Jeg modtog en pakke fra Ziaja, som indeholdte hele deres Sensitive Serie. Jeg har altid haft virkelig sensitiv hud og har brugt og prøvet mange forskellige cremer, for at finde noget, som kan holde den godt fugtet, samtidig med at jeg ikke bryder ud i allergi.

Jeg var meget spændt på, hvad Sensitive-serien kunne og  til de billige priser, så må jeg ærligt indrømme, at jeg var en kende skeptisk, men alligevel. Man bliver jo tit overrasket over at pris og kvalitet ikke nødvendigvis er et par, som hænger sammen.

Ziaja har mange forskellige hudplejeserier, så det er bare at tage et kig, hvis man leder efter nye, spændende produkter til hylden. Det er alt sammen i en prisklasse, hvor man kan være med.

 

Serien indeholder:

Soothing Day Creme m/ spf 20

Hvad den kan: Den beroliger huden og regenererer huden, så den efterlades glat og fugtet. Den indeholder solfaktor, så den er perfekt her til sommermånederne under makeuppen.

Min oplevelse: Overraskende god creme. Den er tilpas fed uden at fedte. Dejligt, at den også har solfaktor i, hvilket har været nødvendigt for de sidste mange, mange dage. Min hud føles virkelig blød og lækker efter den er smurt på – trænger også hurtigt ind.

Firming Night Creme 

Hvad den kan: Som dagcremen så beroliger den huden og reducerer rødmen. Den tilfører lipider, som er med til at beskytte hudens barriere.

Min oplevelse: Som den anden creme, så er den dejlig fed. Min hud har tendens til at tørre ud, så jeg forventer en hel del af min natcreme. Jeg synes, at den gør det, som den skal og jeg vågner op med yderst fugtet hud, så der kan man ikke klage.

Micellar Water

Hvad den kan: Fjerner forsigtigt makeup og renser. Denne her er uden parfume og parabener – også velegnet til kontaktlinsebrugere.

Min oplevelse: Jeg bruger et par lag mascara og en god sjat eyeliner, så jeg har en lidt anden ansigtsrutine normalt, som indeholder en skum eller en sæbe. Andet tager for lang tid. Jeg kan godt lide denne her Micellar Water, men jeg bruger den mere til at fjerne resterne af min makeup og der fungerer den super. Den kan godt fjerne det hele, men det tager et par vatrondeller. Så jeg bruger den morgen og aften lige inden at jeg smider creme på. Den er meget behagelig og udtørrer ikke huden.

Enzyme Peeling

Hvad den kan: Den peeler og eksfolierer huden, så det gøres lettere for huden at absorbere aktive ingredienser. Bruges med fordel inden facemask.

Min oplevelse: Jeg har brugt den et par gange nu og jeg synes, at den virker okay. Jeg kan ærligt ikke mærke den store forskel, men den gør huden blød og klar til at få creme på. Jeg bruger den om aftenen inden natcreme.

 

Face Mask

Hvad den kan: Hvis man har meget tør, følsom og irriteret hud, så kan denne her maske afhjælpe det. Den er helt uden parfume og designet til at fugte i dybden.

Min oplevelse: Den kommer i en lille pakke og jeg er altid lidt skeptisk med sådanne masker, fordi jeg synes altid der er for meget i og man ender med at smide halvdelen ud, hvilket er ærgerligt. Det gjorde man ikke i denne omgang. Der var hvertfald lige tilpas til mit ansigt. Jeg brugte den efter Enzyme peelingen for et endnu bedre resultat. Min hud var i den grad fugtet efterfølgende, så i vintermånederne ville den være helt optimal!

Hele oplevelsen summed up:

Jeg er ikke overvældet eller sådan så jeg falder ned af stolen, men jeg synes at de er virkelig okay. Som i okay-okay. Det fungerer til prisen og jeg ville godt kunne finde på at købe dagcremen og natcremen igen. Det er en simpel serie, som har den fordel af at der ikke er parfume i og at flere af dem heller ikke har parabener i, så man ved at man gør noget godt for huden. Jeg anbefaler den, hvis ikke man har lyst til at spendere en formue på hudpleje og har man meget tør hud, så tror jeg man ville få glæde af facemask.

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthdayprep, brunch & bubbles...