Sommerhus, myggestik & no lipstick..

Beauty Bear Vitamins – Hair, Nails & Skin…

 

/Sponsoreret/ Beauty Bear Vitamins

HAIR // NAILS // SKIN

Jeg har haft æren af at teste nogle vitaminer, som skulle styrke håret og neglene, samt gøre vidundere for huden. Jeg har været i gang i ca. en måneds tid nu og jeg ville derfor lige skrive lidt om, hvad jeg har fået ud af det. Altså det er jo vitaminer som er smidt ind i vingummibamseform, så det måske er noget man gider at huske på. De smager ganske okay af henholdsvis solbær, grønne æbler og hindbær, men skal jeg være helt ærlig, så smager de jo stadig af vitaminpiller. Andet kan ikke undgåes, da de jo er spækket med naturlige vitaminer og mange af samme ting, som man finder i de almindelige kosttilskud. Jeg var ret overrasket over teksturen lige ført, men da de både er glutenfri og veganske, så giver det god mening at konsistensen er en anelse anderledes.

Hair:

Jeg har altid haft meget tyndt og fint hår. Det har virkelig været svært at få det til at gro ud, fordi det bare bliver tyndere og tyndere i stedet. Jeg ved ikke, hvor stor en forandring, som jeg kan se endnu, men jeg har også kun været i gang i en måned. Det kræver lidt mere tilvænning, men en god blanding af at undgå for meget slid og så pleje det indefra burde gøre underværkere. Samtidig er det måske også lidt svært i sommermånederne, hvor sol, salt og sand fylder meget i dagligdagen.
Vitaminerne indeholder blandt andet biotin, acerola og folsyre, som er med til at styrke håret og samtidig også mindske hårtab.

Nails:

Mine negle har også altid været ret skrøbelige og de knækker så hurtigt. Jeg var i sommerhus i tre dage. Tog afsted med fine negle og kom hjem med seks knækkede styks. Der skal ikke altid så meget til, men jeg tror heller ikke at det hjalp, at jeg var i vandet det meste af tiden. Men jeg tror på, at det er en god ide at smide lidt energi i at få spist de vitaminer til neglene, fordi igen handler det meget om at pleje sig selv indefra. En ting er, at man prøver at passe på sig selv og det ydre, men hvad nytter det, hvis man helt glemmer det basale? Jeg er heller ikke altid så sød ved mine negle, når det kommer til at smide neglelak på og tage det af igen med acetone, så der er også nogle ting, som jeg kunne gøre anderledes og få vitaminer til at arbejde endnu bedre sammen med mig.
Disse vitaminer indeholder selen, agerpadderokke og en masse B-vitaminer, som er med til at styrke dem. Selen især er noget af det vigtigste for kroppen og hvis ikke man har nok, så har kroppen et naturligt system, så neglene ikke får så meget. Derfor kan det være en fordel at smide lidt ekstra ind i kroppen.

Skin:

Jeg har en helt klar renserutine, men man kan jo ikke undgå, at der engang imellem kommer til at være de der udbrud af bumser eller små urenheder. Jeg synes godt, at jeg kan se, at min hud generelt har haft det bedre efter, at jeg er begyndt at spise bamserne. Den virker lidt mere stabil end før, men igen er det jo et tilskud og en hjælp, så det skal jo også hænge sammen med både kost, renserutiner, produkter og alt muligt andet. De her har lækre ting i som ceramideolie, som styrker elasticiteten og holder på den korrekte fugtbalance. Ydermere er der A-vitamin, som alting er godt for huden i forhold til at mindske akne og ikke mindst en god omgang zink som også hjælper til at udskille affaldsstofferne i huden.

Jeg er sådan set ret tilfreds med det indtil videre. Jeg har aldrig været så god til at få taget de vitaminpiller og tilskud, som ville være gode, men det her gør det lige lidt sjovere. 2 stk af hver om dagen og de er designet til, at man kan tage dem alle på én gang uden at de forstyrrer hinanden. Så en lille håndfuld af seks bamser om dagen og så er det det. De anbefaler to måneder for den bedste virkning, så jeg glæder mig til at forsætte med dem. I øvrigt, så findes der også den sidste udgave TAN, som skulle hjælpe til en endnu bedre sommerkulør. Det må blive næste år!

Køb dem her:
HAIR // NAILS // SKIN

2 kommentarer

  • Line Kim

    Rigtig interessant artikel. Vil gerne prøve de vitaminer. Ved du om de vitaminer til håret fra Beauty Bear fås med forskellig smag? Har læst om vitaminer gennem bloggen castorolie.dk. Virker til at være fornuftigt – læs god investering, såfremt man er i vitamin mangel. Spiser ikke de grøntsager jeg burde fra min side, så et supplement er nok ingen dum idé. Takker for indlægget!! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Spændende indlæg, og eget spændende om de der HAIR gummibear virker.. – Det kune jeg virkelig godt tænke mig at de gjorde – mit hår er helt åndsvagt efter jeg har fået barn, fælder som en gal 🙁 øøøv!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhus, myggestik & no lipstick..