Drømmen nærmer sig, det samme gør angsten for at være god nok.

OOTD: That Sunshine & Bradshaw-feeling…

Det kan godt være, at solen ikke rigtig skinner i dag. Men det gjorde den i den grad, da jeg havde dette outfit på for noget tid siden i København. Jeg følte mig virkelig som en moderne udgave af Carrie Bradshaw. Måske fordi at jeg havde lavet en kæmpe knold eller at skørtet var af tyl og det hele virkede meget mere overdressed end normalt. Detvar selvsamme nederdel, som jeg havde på i Go’ Morgen DK. Jeg kan huske, at jeg var sådan lidt i tvivl, om jeg overhovedet skulle købe den, men min mor overtalte mig. Hun er mester til at få mig til at bruge penge på tøj, fordi hun bliver så begejstret for, hvordan det ser ud og så ved hun lige, hvad hun skal sige. Jeg købte den sidste år og jeg har virkelig fået mange komplimenter. Det er en nederdel, som tiltrækker opmærksomhed, når man har den på. Den er bare så fin med de små broderede blomster og det sorte tyl.

Det var helt klart også et af de outfits, hvor jeg virkelig følte mig selv og hvor jeg rankede ryggen lidt ekstra, fordi at jeg bare følte for det. Jeg fik også et par komplimenter på gaden og da jeg stod inde i FN92, så var der en af dem, der arbejde der, som tog fat i min nederdel og sagde: først så jeg “der der” og pegede på mit ansigt og “så så jeg denne her – det hele spiller bare”. Det er bare så dejligt at få sådanne komplimenter og jeg bliver altid helt vildt glad. Jeg er så dårlig til at tage imod det, fordi jeg heller ikke helt ved, hvad jeg skal sige. Det ender altid med “tak, tak, tak, tak, jamen tusind tak, hahaha, jaja, jamen tak”, men jeg kigger ned i gulvet. Jeg øver mig i det og jeg øver mig også i at blive bedre til at give fremmede komplimenter, hvis jeg ser noget, som jeg godt kan lide. Det kan bare gøre hele ens dag, så mere af det til hinanden!

Jeg ville ønske, at jeg kunne give linket til den rigtige nederdel, men den er desværre udgået. Men stay tuned, fordi jeg har lavet et indlæg med alternativer, så man kan få lidt ala det samme som her. Til gengæld er der en top a la min og ikke mindst et par sandaler, som godt kunne ligne. Jeg troede ikke, at jeg ville få brugt et par guldsandaler, da jeg købte dem i sin tid. Men de sidste to sæsoner, har jeg faktisk brugt dem til overraskende meget. Højden er perfekt og farven guld vokser faktisk i mit hjerte. Det går til rigtig mange ting og kan virkelig give lidt shimmer & shine til et helt sort outfit eller uppe gamet på noget mere casual.

 

 

Nederdel (kort udgave) // Bandeau top // Guldsandaler

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmen nærmer sig, det samme gør angsten for at være god nok.