Jeg hader, at jeg skal være bange, når jeg går alene om aftenen..

Pictures that didn’t make the cut #6

Det er ikke altid, at mine billeder bliver som jeg gerne vil have dem. Der bliver tit taget over 100 billeder, hvor jeg snævrer det ned til de seks-syv som kommer i indlæggene eller på instagram. Der er mange bad pictures. Nogle gange får jeg også bare taget nogle, fordi at frontkameraet åbenbart var det, som åbnede først og så har man fumlefingre.

Jeg elsker, når jeg får de gode billeder, men jeg triller også rundt af grin, når det hele bare ser åndssvagt ud og det kan jo ikke undgås.

Herunder har jeg samlet lidt forskellige. Der er lidt fra Hunkemöller “Bows, Balloons & Blue Lingerie” og “A vintage tinkerbell” fra Garden Party i Tivoli.


Alle andre kan ses her – #1#2#3#4#5


Jeg ved ikke engang, hvad det her er? En guide til, hvilken retning folk skal gå? Et forsøg på at ligne en and? Et træ? Who knows?

 

Det her billede er mig, som ikke helt kan finde ud af, om min mor rent faktisk tager billeder eller om jeg bar står midt i det hele med støv alle vegne og balloner.

 

Det kan være rigtig svært at rejse sig op, når man har høje hæle på i grus og når man har en forfærdelig balanceevne.

 

Ikke mindst er der det æstetiske billeder af mig, som børster grus af bagdelen og ikke engang prøver at være diskret omkring det. Vi mangler bare at jeg lige hiver i trusserne for at få sat dem på plads.

 

Det her er billedet, når man tror, at man optager en video, men bare tager et billede midt i, at man snakker.

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg hader, at jeg skal være bange, når jeg går alene om aftenen..