Det var lidt en mavepuster, da vinderen blev udråbt..

Interview: Sødeste Simone Kronborg

Jeg mødte Simone til et workshop-event hos Bloggers Delight for et par år siden. Vi faldt i snak meget hurtigt og endte også med at sidde ved siden af hinanden. Vi aftalte faktisk allerede dengang lige at snakkes ved og finde ud af et eller andet på bloggen. Det et eller andet er så kommet op nu og jeg glæder mig til at introducerer jer til en skøn pige. Hun har livsstils- og modebloggen Simonekronborg.dk og så har hun den fineste instagram, som er æstetisk og fyldt med hygge, katte og fashion.

Vi fik os en lille snak om at være influencer, beautyprodukter og items, som man bare ville ønske var i ens garderobe. Enjoy!

Hvor stammer din interesse for blogging fra?

Min interesse startede faktisk fra Instagram af. Jeg har altid elsket at tage pæne billeder og udtrykke mig igennem billeder. Men jeg manglede et sted hvor man også kunne udtrykke sig igennem ord lidt mere – hvilket jo ikke er så nemt på Instagram. Og så har jeg også læst en hulens masse blogs igennem tiden, som også giver mig en masse inspiration.

Hvilke tanker ligger bag din blog, Simonekronborg.dk?

Dels har jeg lyst til at dele mine tanker og oplevelser. Og så har jeg lyst til at dele røvmeget mode- og beautyinspiration med jer. Jeg elsker det!

Hvilke håb har du for udviklingen af den i fremtiden?

Jeg håber selvfølgelig og krydser fingre for at jeg får flere og flere læsere, som jeg kan inspirere eller give gode råd til igennem mine indlæg. Derudover så ligger min interesse indenfor blogs, og sociale medier, så jeg håber selvfølgelig at jeg en dag kan leve af det.

Hvad er dit bedste tip til at få en succesfuld instagram?

Jeg kan personligt bedst lide billeder der ikke er opstillede, så sørg for at fang de uventede øjeblikke. Derudover kan jeg virkelig også godt lide hvis ens IG har det samme tema kørende, fx. samme filter!

Hvordan vil du beskrive din stil?

Min stil er meget enkel, feminin og klassisk for det meste. Jeg synes meget, at min stil varierer efter humør, vejret osv.

Hvem bliver du inspireret af?

Jeg får min inspiration mange forskellige steder fra. Det kan være fra de sociale medier, min daglige hverdag, på gaden, blogs, internettet. Hvor får jeg ikke min inspiration fra? 😉

Hvilket beautyprodukt kan du ikke leve uden?

Min Sí parfume af Giorgio Armani, jeg er nok på min 6. flaske nu! Helt klart min yndlings.

Hvilke tre ting har du altid i din taske?

Telefon, pung og hånddesinficerende. VIGTIGE ting!

Hvad er dit yndlingsitem fra din nuværende garderobe?

Min Marc by Marc Jacobs taske er seriøst min skat, jeg har den på stortset hver evig eneste dag når jeg skal ud. Den er sort, og går til alt, og så elsker jeg crossbody-looket!

Hvad er på din wishlist lige nu?

Jeg har ikke det store på min wishlist, men jeg kan se i min garderobe, at jeg mangler sko. Jeg har næsten ingen sneakers, selvom jeg elsker det overalt i verden. Så lige nu ønsker jeg mig nok mest et, to, tre eller fire par sneakers fra Adidas eller Puma.


Følg Simone Kronborg:
Instagram // Blog // Facebook

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var lidt en mavepuster, da vinderen blev udråbt..