Det var lidt en mavepuster, da vinderen blev udråbt..

HKM Awards 2018: What I Wore

Aaaaand the bitterness has left my body.

Jeg kan godt mærke, at jeg bare lige trængte til at være en sur, gammel dame i går og nu er misundelsen og alt min irrationelle irritation overstået. Det var jo heller ikke sådan, at hele eventet var forfærdeligt eller at jeg slet ikke hyggede mig. Og jeg under vinderne det, det skal der ikke herske nogen tvivl om. Jeg fik også mødt nogle søde mennesker, som Michelle fra Chelleblog.dk. Vi har fulgt hinanden gennem noget tid, så det er altid sjovt at få set hele personen og sat stemme på.

Jeg havde en dejlig dag, hvor jeg gjorde mig klar til eventet i god tid og selvom, at jeg havde tøjkrise, så kunne jeg låne denne her smukke kimonokjole af min mor. Desuden tilbragte jeg også noget af tiden på en bænk i Tivoli med den dejligste veninde. Vi kom til at snakke om, at vi nu har kendt hinanden i 7 år. 7 år, så ved man altså et eller andet om hinanden. Tænk at det er så længe siden, at jeg startede i 1.g og så forvirret ud på gangene. Amanda og jeg fandt instinktivt hinanden og hang sammen efter første dag. På introturen kæmpede vi med at sætte vores telt op og duede ikke rigtig til alt det der med bål og alt for mange sociale, udendørsaktiviteter. Vi ses måske i gennemsnit én gang om måneden. Nogle gange går der længere tid, men vi finder tid til hinanden. Uanset om det er et par timer eller en hel weekend.

Jeg var bare rigtig glad for, at det var Amanda, som var ved min side den aften. Vi har det altid sjovt og der er plads til alle vores mange følelser, store grin og hygge. Jeg ved hvertfald altid, at jeg kan være mig selv, når vi er sammen og så kan vi snakke om de store og de små ting. Det er virkelig guld værd. Og et eller andet sted, så er vi lige så socialt akavede til sådanne events, så det er rart at vide, at man ikke er der helt alene.

Men til selve looket. KÆMPE TØJKRISE! What, jeg prøvede mange ting. Jeg havde måske 7 forskellige outfits i spil og jeg vidste ikke rigtig, hvilken retning det skulle være. Jeg vidste heller ikke, hvor fancy vi snakkede. Så balancen mellem at være mit overdressed, men heller ikke pinligt overdressed af et skrud. Jeg havde bestilt nogle hjem, men sendte dem tilbage i går. De fungerede lidt som backup, men jeg følte det lidt åndsvagt at rive prismærket af en kjole, når jeg har en masse hjemme, som godt kunne bruges igen. Jeg fik lagt min makeup og sat håret i god tid, så jeg kunne prøve kjoler til jeg græd af frustration og stadig nå at komme ud af døren i god tid. Det her var den første, som jeg prøvede på og det fungerede godt. Med håret og makeuppen, så opstod der lidt en vibe af noget Old Hollywood glamour. Den var opsigtsvækkende i sin farve, men jeg satser tit på at blive husket for outfittet, når jeg går ud af døren igen. Håret blev curlet op og sat i en sidebun med lidt bløde waves i siderne. Røde læber, negle og guldglimmer på øjenlågene.

Selvom at kjolen var to numre for stor, så gav det oversized look bare rigtig fin mening og når der var et bælte til at trække taljen ind, så blev det ikke så voldsomt igen. Jeg valgte at parre det med lidt sølvsmykker, samt et par lange øreringe i oxyderet look fra Glitter. De var lidt art deco i udtrykket og det passede fint til min Hollywoodvibe.


Kjole: Moss Copenhagen // Sko: Skoskabet // Læbestift: LorealxBalmain i “Domination”

Alternativer:
Kjole // Sko // Øreringe // Læbestift


 

 

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var lidt en mavepuster, da vinderen blev udråbt..