Interview: Cool Miriam fra Miriamsblok.dk

The evolution of the Lingerishoots

Se eller gense dem alle her: AugustFebruarAprilMajJuni

 

Okay, jeg ved godt, at der foregår rigtig meget med lingeri lige pt og det her er ikke en reklame for nogle af sættene, selvom at de stadig er flotte. Desuden er der også en del hud showing på én gang i dette indlæg, men sådan kan en tirsdag også godt se ud.

Det her var bare lidt om evolutionen af mine lingerishoots og hvor meget der faktisk er sket. Jeg fik tilsendt mit første sæt tilbage i august 2017. Så der er ikke engang gået et år siden, at jeg sad hjemme på værelset med selvudløser og så meget kropsbevidsthed og generthed, at jeg troede, at jeg skulle dø. Det var virkelig grænseoverskridende og jeg syntes især dét, at jeg skulle lægge dem op. Jeg har aldrig været hende, som har gået med særlig dyb udskæring (jeg har haft rullekrave på til fest af flere omgange) eller lagt bikinibilleder op. Det handlede rigtig meget om, hvad andre mennesker ville tænke om det og om folk ville misforstå budskabet til fordel for “se mig, se mig, se på mig!!”. Fordi det har aldrig været tanken bag. Det kommer fra et helt egoistisk sted i mig hjerte, som netop har handlet om, at jeg skulle udvikle og se mig selv på en ny måde. Vi startede roligt ud med en kimono og et par højtaljede trusser, da jeg virkelig har svært ved at vise min mave.

Da vi ramte februar igen, så fik jeg vovet mig ud i at tage nogle billeder i noir-stil. Det var stadig hjemme i sikkerhed og stadig en selvudløser. Jeg var meget i tvivl om det og jeg stod der i min bodystocking og vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle gøre af mig selv. Det var om muligt mere grænseoverskridende, da jeg følte mig meget nøgen på ryggen og på bagdelen. Jeg gik med en følelse af nedslåethed ud i køkkenet og så netop hvordan skyggerne ramte væggen og solen der gav et perfekt setup. Derfor tænkte jeg også, at sort/hvid gav det noget elegance og noget andet. Jeg fik taget mine billeder og var virkelig stolt af dem. Især fordi at de viser, hvor lille en barm jeg egentligt har. Der var ikke noget fyld i og det gjorde mig ingenting. Jeg tror lidt, at jeg blev endnu gladere for min barm og min bagdel efterfølgende. Her fik jeg dog lidt respons fra min familie, da nogle af dem ikke helt forstod, hvorfor at jeg skulle gøre det. Igen handlede det om budskabet i at beautystandards ikke fungerer og at man (og jeg især) skal finde en ro i den krop, som man har.

April var mest fordi, at det simpelthen var det smukkeste sæt. Igen højtaljet, men virkelig fint. Det var første gang, at jeg tog høje hæle på og turde lave nogle nye poses. Det blev pludseligt mere feminint og sensuelt, men, i min verden, stadig på en sød måde. Jeg gik lidt mere efter en pinup-vibe, som jo netop har det uskyldige look over sig, men samtidig også er mere sexet. Jeg har virkelig haft svært ved at være sexet, fordi at jeg har været bange for hvilke opfordringer, som jeg ubevidst gav lov til eller de signaler, som jeg måske fik sendt ud. Men det handlede rigtig meget om at jeg for første gang i mine 22 år tog ejerskab over at føle mig sexet på min måde. og turde stå ved det.

Maj var første gang at jeg nogensinde tog et par trusser på uden høj talje og viste min mave frem. Det var rigtig grænseoverskridende, så derfor var der også lige en kimono til at pakke mig lidt ind i tryghed. Men alligevel var der noget mere af det sexede over det, da sættet var med røde detaljer og kimonoen var rød blonde, samtidig med at der var hæle og læbestift med i billedet. Jeg kunne godt mærke, at da jeg postede det, var jeg bange for om grænsen var overskredet lidt. Men jeg kan bare rigtig godt lide sættet og billederne. Igen var det for at presse mig selv lidt og sætte mig under et andet lys.

Så kommer vi til det seneste, som var juni i forbindelse med Hunkemöller Blogger Awards. Jeg fik først tilsendt et sæt, som jeg slet ikke kunne have på og man kunne kigge lige ind til mine boobs, hvilket var lidt for meget af det gode. Jeg har simpelthen så meget lyst til at vinde, så jeg fik et nyt sæt, som jeg følte mig komfortabel i og så startede ideerne for et shoot. Ikke nok med at jeg viser min mave og ingen safety-kimono har på, så står jeg også udenfor. Og jeg var virkelig ligeglad. Området var stadig forholdsvist aflukket, men der kom da folk forbi og så helt forvirret ud. Men jeg var så ligeglad, fordi selve budskabet og tanken om at vinde fyldte mere. Jeg er på ingen måde et konkurrencemenneske, men det her betyder så meget og jeg ville virkelig gerne vise andre, juryen og mig selv, at jeg lægger hjerte og sjæl i det. Det lykkedes og jeg er stolt uanset, hvad der sker. Fordi jeg havde fat i mig selv og stod ved, hvem jeg er med min pinupstil og mit modern vintage look gennemsyrer det.

Så ja, det har hele tiden handlet om meget mere en lingeri. Det har handlet om kropsaktivisme, kropsbevidsthed og en personlighed udvikling af selvtillid og kropsværd. Jeg er kommet så langt og jeg satser på at lingeri kommer til at fylde meget mere i fremtiden også.


Man kan nå at stemme på mig endnu!
Kategori – Lingeri, billede nr. 7 – Stem lige her!


 

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview: Cool Miriam fra Miriamsblok.dk