Raw Natural Beauty: Få blød hud med organiske Coffeescrubs

OOTD: Garden Party – A Vintage Tinkerbell…

Indeholder lidt reklame // Vintage Styling Salon

For det første så vil jeg gerne lige, på egen opfordring, anbefale A Touch Of Vintage, som ligger inde i Badestuestræde. Butikken er så hyggelig og servicen er virkelig skøn også. Man føler sig virkelig hjemme. Jeg fandt kjolen på en tur til København og jeg faldt pladask for den. Jeg stod og overvejede, om jeg overhovedet kunne klemme kroppen ned i den, men det kunne jeg godt. Lynlåsen røg bare lige op og det var bare et match made in heaven. Jeg har været på udkig efter en kjole i ægte Tinkerbell style, da jeg er helt pjattet med hende. Hun er lidt min indre fe og jeg har også fået tatoveret selve blomsten på ribbenene.

Inden Vintage Garden Party fik jeg også lige farvet rødderne, så jeg ikke længere havde en kæmpe udgroning. Det hjælper trods alt på hele looket. Håret blev sat lidt tilfældigt i nakken. Måske lidt mere end, hvad jeg ville have gjort. Men jeg fik lidt travlt midt i bagning af foccacia, makeup og pakning af kurv. Ydermere var jeg så heldig, at jeg fik lov til at få lavet negle til at matche kjolen. Lige nede i kælderen hos A Touch of Vintage ligger deres Vintage Styling Salon. Dernede kan man få stylet hår, få lagt makeup og lavet negle i ægte vintagestil. Jeg har aldrig fået lavet negle før, men jeg kan godt mærke, at det burde jeg måske gøre lidt mere i. Fordi at kjolen fyldte så meget, så valgte jeg en lys koralfarve til neglene og matchede min læbestift på dagen. Det er 100 år siden, at jeg købte en MAC læbestift på tilbud i farven “Sushi Kiss”, men den kom virkelig til sin ret med negle og outfit. Ikke nok med at jeg elsker mine negle, så var det også en rigtig hyggelig oplevelse fyldt med gode snakke, kaffe og kage. Så det kan man altså ikke klage over. Jeg havde allerede haft en lang dag med TV-debut og model til modelprøve, så det var et skønt afbræk bare at få lov til at sidde der og blive nusset om. Endnu bedre var det er Biosculpture EVO2 gel-lak, som er vegansk og “5-free”. Det betyder i alt sin enkelthed, at det er alt muligt skadeligt, så man ikke smadrer sine negle. Man kan booke tid eller læse mere om det her. Mine negle var farvet med “Carol”.

Læs også: Københavnertur, Vintageshopping og Reparations-rosé..

Selve dagen var også rigtig dejlig. Jeg fik set min skæppeskønne veninde, Maria, hvilket var 100 år siden. Vi gik ikke så meget all in på picnictæppet og opstilling, da vi begge har haft travlt og samtidig så havde vi vist brugt mere end rigeligt på kjoler og andet. Det må blive næste år. Det var bare så dejligt at sidde derinde og kunne tøsesludre om alt og intet. Det var tiltrængt efter en lang uge fyldt med oplevelser og indtryk. Især fordi jeg bare elsker at være i Tivoli og lige har treatet mig selv til et årskort. Både fordi at jeg er en old lady og fordi at Tivoli bare er et rart sted at opholde sig. Jeg brugte det så meget sidste år og det har jeg planer om at gøre igen. Man skal jo også kun besøge Tivoli tre gange før, at man har tjent kortet ind igen. Så why not?

Men således var outfittet til årets Vintage Garden Party. Vi fik taget nogle skønne billeder og jeg fik en masse dejlige komplimenter. Der var dog også et par ældre damer, som mente at det var pænt irriterende, at vi skulle stoppe alting op med vores “dumme fotoshoot”, men when you see an opportunity!

Læs også: A Modern Vintage Garden Party…

The details

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raw Natural Beauty: Få blød hud med organiske Coffeescrubs