Cupcakes, champagne & pæoner...

Calling all beautylovers – there’s a new lady in town…

 

//Reklame for KlubKlub.dk//

Det her bliver nok lidt mere et reklameagtigt indlæg, end det som jeg normalt gør mig i. Dermed ikke sagt, at jeg ikke mener hvert et ord, men det bliver en anelse mere praktisk og fortællende.

Men jeg er kæmpe fan af beautyprodukter og endnu bedre, hvis man kan få dem til en god pris. Der er efterhånden stor konkurrence inden for det felt og derfor skal der lidt til, før at man kan hamle op med det. Nu kommer vi til det, men noget af det nyere, der er dukket frem er disse webshops, hvor man tilmelder sig som abonnent og så får man langt størstedelen af produkterne til indkøbspriserne. En ny dame i den retning er hjemmesiden KlubKlub.dk. Det fungerer dejlig nemt ved at man tilmelder sig. Så får den første måned gratis og så efterfølgende koster det 89 kroner. Til gengæld kan man spare op til 90%.

Selvfølgelig er produkterne ægte og det kan i den grad svare sig, hvis man har nogle favoritter eller hvis man gerne vil prøve nye ting uden at det koster en formue. Jeg elsker hvertfald at prøve nye og anderledes ting. Det kan være svært, hvis det prisen er lidt for høj og hvad nu, hvis ikke at man bliver glad for dem i sidste ende? Det gode er også, at der er gratis fragt uanset pris eller mængde. Samtidig er fragten er dejlig hurtig, så det bliver jo så nemt at bestille ting hjem, hvis man pludselig er løbet tør eller skal have lidt ekstra ting med i kufferten til sommerens rejser.

Selv har jeg benyttet mig af hjemmesider i stil med KlubKlub.dk, da det gør det nemt at handle til sig selv, men den kan også bruges til at købe gaver. Det kan jo være, at man gerne ville gøre lidt ekstra ud af en værtindegave eller man ved at ens mor, veninde eller kæreste mangler et eller andet. Så er det jo også en mulighed. Jeg synes at det kan være en kæmpe fordel at shoppe på denne måde og man får hurtigt tjent sit abonnement ind igen. Desuden kan man altid melde sig ud igen, så man skal ikke bekymre sig om en lang binding. Det kan jo være, at man har perioder, hvor man bruger det mere end andet. Jeg synes altid, at det er lidt svært at styre sig, når man først er gået i gang med at smide ting ned i kurven. Jeg ender tit med at jeg bare liiiiige stod og manglede en neglelak og ej det ville da være godt med en ansigtsmaske og hvad med en læbestift. Det kan være svært at holde sig fra nipstingene under makeup og kostmetik..

Jeg er næsten sikker på, at det er en tendens som er kommet for at blive. Nu vil jeg overlade resten til nysgerrigheden og måske kan man finde nogle af sine yndlingsbrands derinde. Der er hvertfald mange forskellige som Beauty Bear Hair, GHD, Redken, Clinque og mange andre.

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cupcakes, champagne & pæoner...