Københavnertur, vintageshopping og reparations-rosé..

OOTD: modern 70s silverblonde…

Jeg har længe gerne ville have køligt blond hår og fordi at jeg er noget mørkere under farvningen, så går mit hurtigt over og bliver gulligt. Min frisør sagde derfor at jeg skulle anskaffe mig en Silver Shampoo for at få det kølige. Jeg synes bare, at jeg havde prøvet og intet virkede, men jeg skal love for, at den jeg har fundet nu virker til UG. Dog kom jeg til at efterlade den i lidt for længe, så at de lyse striber i håret fik et lilla skær, men efter et par dage, så havde det lagt sig igen. Dette outfit havde jeg på for ca. en uge siden og det er det famøse outfit, som jeg fragtede min grillpande fra Le Creuset med hjem i. Måske ikke så smart med en stropløs bluse, når man ikke har arme nok til at hive den op. Men jeg kom hjem uden at den hang nede om livet på mig. Desuden så slår jeg gerne et slag for løse, lette bukser i varmen. Det er noget, som man kan holde ud selv på de varmere dage og så kan det være meget rart, hvis vinden blæser, at man ikke skal holde styr på skørterne.

Men således så det ud. Inspireret af Dalida og generelt med en lidt 70’er vibe over sig med de vidde bukser med en god høj talje. Mine er oprindeligt fra Monki, men det er ved at være et par år siden, at de havde dem. Til gengæld er vidde bukser meget in, så man kan finde gode alternativer alle vegne efterhånden.

Nu vil jeg forlade bloggens verden og hoppe indad mod Købehavn til event hos Lahme og senere stand-up på Bremen. Hurra for gode dage.

 

 

Genskab looket?

Alternative bukser // Alternativ top // Alternative sko

2018-06-01-13-31-32

2018-06-01-13-30-15

2018-06-01-13-29-13

2018-05-31-11-59-34

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Københavnertur, vintageshopping og reparations-rosé..