Gympants, yoga & det der projekt om smidighed

Chleopatra Copenhagen: Naturlig hudpleje og wellness til hverdagen..

2018-05-24-13-39-30

Sponsoreret // Chleopatra Copenhagen (indeholder reklamelinks)

Jeg er kæmpe fan wellness. Jeg elsker virkelig at sætte tid af til mig selv og forkæle mig selv med gode produkter. Der var faktisk en lang periode, hvor jeg hver søndag lavede fodbad, ansigtsmasker og lagde ny neglelak, så var jeg klar til den uge, som stod foran mig. Jeg gør mig stadig meget i det, især hvis jeg skal til noget, som kræver ekstra god forberedelse. Da jeg skulle til Elle Style Awards tilbragte jeg ca. to dage inden, hvor jeg netop gav mig selv lidt luksus i form af dampbad, hjemmelavede masker og fodpeeling. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor hyggeligt det er, sådan at gå rundt og nusse om sig selv. Hvis man har tiden og lad os være ærlige, jeg har også tiden til det lige nu. Dog vil jeg sige, at jeg har nok altid været god til at smide det ind i skemaet. Ikke sådan, at det fast bliver skrevet ind, men jeg gør det om aftenen, hvor jeg alligevel sidder og ser TV.

Nå, men jeg har været så heldig at få lov til at teste nogle af Chleopatra Copenhagens produkter. De har stor fokus på det naturlige Der er mange lækre olier, blomstervand, ler og mere til. Det tiltrækkende ved dem er, at der er stor fokus på økologi, ingen test på dyr og at det er vegansk. Ydermere går de op i emballage, så der er også lagt vægt på denne zero-waste tankegang. Det er altså bare skønt, at der er så mange gode ting at tage fat på. Det højner oplevelsen. Det er simpelthen så dejligt at vide, at man smører krop og hud ind i noget, som ikke har toksiner, parabener eller fyldestoffer.

Det er værd at undersøge, hvis man går op i hudpleje og gerne vil skræddersy sin egen serie. De guider gerne en til at finde de rette produkter og hvordan man kan optimere brugen af produkterne.

2018-05-24-13-33-55

Fransk Pink Ler, 45 g

Anvendelse:
Ca. en spsk ler og to spsk væske. Lad masken sidde i 15-30 minutter og vask af med lunkent vand. Man kan blande den op med olie eller honning, hvis man har meget sensitiv hud. Man må ikke bruge metalskeer, fordi de fratager egenskaberne i leret. Den er generelt ret god til sensitiv hud. Den øger cirkulationen i huden og så kan den hjælpe til med cellefornyelse. Egenskaberne i den er også gode, hvis man har tendens til uren hud, da den effektivt trækker snavs ud og efterlader huden med mindre synlige porer.

Min oplevelse:
Okay, wow. Jeg elsker en god maske, men jeg er altid påpasselig med mit valg af dem, fordi jeg har været vågnet op med nældefeber i hele krydderbollen. Denne her maske strammer utroligt meget, men det er jo også ler, som størkner. Jeg brugte bare vand til at blande op med og smurte det ud med fingrene. Jeg lod den sidde i ca. 20 minutter. Min hud var en anelse rød efter, men jeg kunne mærke, at det var min blodcirkulation som var forøget. Derfor ville jeg nok anbefale at man brugte den aftenen inden et event end på selve dagen. Ydermere var min hud virkelig glat og jeg kunne godt se, at den havde renset mine porer. Jeg vil dog sige, at har man tendens til lidt tør hud, så skal man smøre et godt lag på efter sådan en maske.

2018-05-24-13-36-48

Lavendel Blomstervand, 100 ml

Anvendelse:
Den kan bruges som toner til ansigtet. Så man kan lige smide den på inden sin creme i stedet for en tonic. Ydermere kan den bruges til at få sengetøjet til at dufte dejligt. Lavendel har en meget beroligende virkning og derfor valgte jeg den også. Den kan også hjælpe til med at reducere rødmen og en mild akne.

Min oplevelse:
Jeg bruger den mest til min hovedpude. Jeg giver den et par duftsprøjt inden sengetid og det skulle hjælpe til bedre søvn. Jeg har længe haft en Deep Sleep Pillow Spray, men denne her virker altså mindst lige så godt. Jeg har også brugt den som facemist efter en lang dag i solen eller efter lermasken, for at huden kan falde lidt ned igen. Jeg er klart fan af lavendelvand, men man skal kunne nyde duften af det og det er ikke alle, som er lige så vilde med det.

2018-05-24-13-38-07

Tamanu Olie, Koldpresset (Økologisk)

Anvendelse:
Et par dråber enten på udbrudsområdet eller i hele ansigtet. Kan også godt bruges på kroppen, især hvis man lider af eksem eller psoriasis. Ja, de fleste hudproblemer faktisk. Den er kendt som en mirakelolie, fordi den kan så meget.

Min oplevelse:
Jeg kendte ikke til Tamanu olie. Jeg har altid været meget glad for Tea Tree, som netop er god mod urenheder. Denne her olie dufter meget specielt, men det gør Tea Tree også og det er en vanesag. Denne her skulle være lidt af en vidunderolie, som indeholder rigtig mange antioxidanter, vitamin A og E, samt anti-inflammatoriske egenskaber. Jeg bruger den om aftenen, da den godt kan misfarve huden lidt, men som kan vaskes af. Den suger rigtig fint ind i huden. Da jeg har tendens til at skinne helt vildt, så er det bedst for mig at lade den suge ind natten over. Man skal heller ikke bruge mange dråber, så det er pengene værd.

2018-05-24-13-35-18

Dead Sea Salt, 175 g

Anvendelse:
Kan bruges som badesalt, fodbadesalt eller til en bodyscrub. Kan også benyttes til at lave de meget lækre bathbombs, hvor de på hjemmesiden har lagt en opskrift op. Man kan også smide lidt æterisk olie i, hvis man gerne vil have en mere duftende oplevelse.

Min oplevelse:
Jeg bruger den mest til fodbad, hvor saltet opløses af sig selv. Det er med til at blødgøre fødderne rigtig godt og gør det nemt at fjerne død hud efterfølgende. Jeg elsker også en god bodyscrub, så jeg tog et par skefulde salt og blandede med mandelolie. Jeg bruger den, når jeg alligevel er i bad. Det kan være en rigtig god ide at lave en scrub inden, at man skal nyde godt af solen, da huden tager meget bedre imod efter sådan en peeling.

2 kommentarer

  • Chleopatra har virkelig bare de skønneste rene produkter, jeg er fan <3.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Økologi betyder virkelig meget for mig. Særligt når det kommer til beautyprodukter. Lyder som nogle rigtig skønne produkter – kender ikke rigtig til mærket, men skal ind og læse mere om dem uden tvivl 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gympants, yoga & det der projekt om smidighed