50er kjole inspiration fra Dressthebird...

Gympants, yoga & det der projekt om smidighed

 

2018-05-25-13-25-21

Sponsoreret // Hunkemöller

Personligt troede jeg aldrig at jeg ville være typen, som kunne lide at være sportslig. Det kan jeg sådan set heller ikke i den forstand, at man ikke ville finde mig på en fodboldbane eller klare en Iron Man. Jeg fandt nok bare min hylde et andet sted. Jeg er virkelig blevet glad for både pole fitness og ikke mindst yoga.

Jeg bruger energi flere gange om ugen på at lave udstrækninger og har et mål om at blive langt mere smidig. Når jeg ser de der piger, som kan gå i bro og bukke sammen her og der, så bliver jeg helt misundelig. Jeg ved, at det har taget mange år for dem at opbygge, men jeg synes, at smidighed er så smukt. Indeni har jeg altid haft en drøm om at gå til ballet, men der var ikke tid eller mulighed for det dengang, jeg var barn. Jeg var måske heller ikke så bevidst om, hvor stort et ønske det var. Jeg ærgrer mig stadig lidt, men jeg har fundet noget andet i stedet. Det har været enormt givende at bruge min krop mere fysisk. Jeg har altid set mig selv som en boldmongol og sportsidiot, men jeg har fundet et lille hjørne, hvor jeg kan være lidt med. Jeg kan mærke, at jeg blive bedre, stærkere og dygtigere fra gang til gang. Noget af det går langsommere. Jeg er bare mega stolt over, at jeg har lyst til at træne, fordi det ville jeg ikke have troet nogensinde. Jeg håber, at jeg kan holde liv i det, fordi jeg er kommet så langt, så det ville være en skam at miste det fremskridt nu.

Sådan noget som træningstøj er heller aldrig noget, som jeg har orket at investere i. Jeg hadede idræt i skolen. Så der endte jeg altid med at have et sæt på af alt muligt blandet, fordi jeg ikke gad at købe et ordenligt sæt. Jeg havde en periode, hvor jeg prøvede at løbetræne og min familie ville gerne give mig noget ordenligt tøj til det. Så i julegave pakkede jeg den ene efter den anden pakke op, som indeholdt sportstøj og jeg var på ingen måde fan. Tanken var sød, men jeg syntes at træningstøj var så kedeligt at få. Så der sad jeg med løbebukser, fleecetrøje og alt muligt andet godt og tænkte “nåh”. Da jeg først ankom til Pole bar jeg et par gamacher og et par cykelshorts under. Jeg havde en gammel sports-bh på og det var det. Det var ikke ret elegant eller flot, men nøj hvor jeg ikke gad at investere i 117 ting, hvis pole ikke var mig. Det fandt jeg så ud af, at det var. Så derfor måtte jeg ud at investere i noget lidt mere rigtigt, fordi mine løbebukser lå i en kasse et sted i Odense. Men, men, men. Det gjorde lidt ondt på pengepungen, da jeg betalte det, men siden hen er jeg blevet rigtig glad for, at have noget ordenligt. Derfor blev jeg også rigtig glad for disse HKMX træningsbukser fra Hunkemöller. De er super feminine og lidt anderledes end et par standardbukser. Desuden så er de helt åndssvagt behagelige at have på, samtidig med at de løfter og sidder til de helt rigtige steder.

Der er en god del at vælge imellem i deres sportskollektion. Jeg syntes faktisk, at det blev sjovt at finde træningstøj og især til pole, hvor vi også danser små serier og at man måske har mulighed for at se lidt fin ud.

Ærligt, er træningsbukser og en top stadig ikke det, som jeg ville købe mest af. Det er ikke det, som man ser mig mest i. Dog elsker jeg, at der er mulighed for at sætte mit eget feminine præg på det og stadig være praktisk. Toppen er egentlig ikke en sports-bh, derimod en basic bh uden bøjle. Den fungerer fint til low impact, som når jeg strækker ud eller laver yogaøvelser. Desuden render jeg kun rundt med en A-skål, så hvis jeg ikke skal mere hoppen rundt, så er det mere end rigeligt til mig.

Køb toppen her eller køb bukserne her.

2018-05-25-13-21-06

2018-05-25-13-22-28

2018-05-25-13-17-05

2018-05-25-13-20-01

2018-05-25-13-23-45

2 kommentarer

 • Jeg har haft det præcist på samme måde med smidighed. Har altid drømt om det og misundt andre det. Jeg er glad for du har fundet en aktivitet, som du er glad for. Jeg har selv altid været fascineret af ballet, og jeg startede først i år, men er blevet helt vild med det. Jeg arbejder selv på at forbedre min smidighed, og det kræver dedikation. Det er virkelig flot, hvor langt du er nået.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Mejer

   Jamen, det simpelthen så smukt at se på! Og jeg kan sagtens forstå fascinationen af ballet, så vildt sejt, at du er startet til det! Jeg har også overvejet det, men lige nu har Pole mit hjerte. Så tak for rosen og held og lykke med dit eget smidighedsprojekt, det skal nok blive godt! Kram!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50er kjole inspiration fra Dressthebird...