Jeg tager lingeri, læbestift og høje hæle på for min skyld...

50er kjole inspiration fra Dressthebird…

skaermbillede-2018-05-22-12-07-24

//Lavet i samarbejde med dressthebird.dk//

Jeg har over et stykke tid fulgt med hos Dressthebird på instagram og jeg er ellevild med deres fine items. I forvejen elsker jeg en god 50er kjole og de har altså mere end et par stykker at vælge imellem. Jeg er vild med de fine designs og der er en del af dem, som er perfekt til den kommende sommer, som jo allerede er i fuld gang med sol og skyfri himmel.

Personligt er jeg selv mest til kjoler og derfor er vinterperioden ikke rigtig noget for mig, fordi al det hurlumhej med strømpebukser og støvler fjerner lidt af det feminine. Men nu er tiden virkelig til bare ben og sommerskørter. Så jeg har selv fundet et par af mine egne 50er og 60er kjoler frem til anledning. Hos Dressthebird er der en god mulighed til at anskaffe sig nogle nye kjoler til samlingen. Jeg er selv den lidt overdressed type, så jeg ville bruge mange af dem til hverdag, men man kan også sagtens finde noget, hvis man skal agere bryllupsgæst eller gæst til andre festlige lejligheder. Desuden er shoppen en god blanding af det vintageinspirerede, men der er knald på farverne og print. Jeg er vild med mixet af det meget klassiske og samtidig det moderne. Det passer perfekt ind i en modern vintage garderobe. Desuden kan det være en anelse svært at finde rigtige vintagekjoler, som passer alle vegne og shops som Dressthebird kan være et rigtig godt alternativ.

De sørger også for at udvælge kjoler i lækre materialer, noget af det er endda fairtrade og desuden shoppes de forskellige ting med hjem fra udlandet, så man får en masse unik mode og anderledes styles.

Det er bestemt et kig værd, hvis man er vild med 50er kjolernes fine snit og feminine look.

Tjek deres fine kjoler her.

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg tager lingeri, læbestift og høje hæle på for min skyld...