Man skal passe på med at blive for selvhøjtidelig..

Jeg tager lingeri, læbestift og høje hæle på for min skyld…

Sponsoreret // Hunkemöller 

Jeg kan igen afsløre et collab. Endnu engang er det med vidunderskønne Hunkemöller, som har sendt en pakke med skønt lingeri. Jeg har virkelig gået og overvejet, hvad jeg ville gøre med det denne gang. For det første, så har jeg rykket mig helt vildt i forhold til det første lingerishoot, hvor jeg følte mig genert. Det andet shoot blev lidt mere modigt og noir-agtigt. Denne her gang føltes det helt anderledes og meget mere modigt. Jeg kan virkelig mærke, at jeg rykker mig, når det kommer til at blive gladere for min krop.
Jeg valgte det smukkeste sæt “Jasmine“, som er så fint og simpelt med små blomster og pink/røde detaljer. Det er meget sommerligt og så kan det stadig bruges under mange forskellige items. Jeg må også sige, at jeg forelskede mig hovedkulds i den smukkeste kimono fra deres Private Collection. Wow. Den er lavet af de fineste, røde blonder og så er den designet til ikke at kunne lukke helt sammen, men den falder let henover busten. Den strammes ind i taljen og er med til at skabe en yderst smuk figur.

Da jeg viste det til nogle af mine veninder, kom det gentagende gange, at jeg jo bare manglede en at vise det frem til. Eller om jeg ikke lige måtte tage en tur i byen og vise det frem til en heldig en. Jeg grinte af det, fordi selvfølgelig er det også designet til det formål. Der ville sikkert være mænd, som blev glade. Alligevel var det ikke det, som gik igennem mit hoved, da jeg valgte de items. Jeg har aldrig shoppet lingeri for en mands skyld. Ja, jeg vil da gerne se godt ud for en kæreste, men jeg gør det først og fremmest for min skyld.  Og lad os lige være ærlige, hvem gider at bruge mange hundrede kroner på noget, som de tager af efter 10 sekunder? Der er blevet joket flere gange med, at hvis en fyr får en pige med hjem, som har matchende lingeri på, så scorede hun ham og ikke omvendt. Jeg ved ikke helt, om den gælder i mit henseende. Jeg sørger næææsten altid for at matche mit lingeri, uanset om det er hverdag eller fest. Jeg kunne ikke drømme om at købe en BH uden matchende trusser. Det skal være et sæt og ellers er det lige meget. Jeg matcher 9 ud af 10 gange, for selvfølgelig er der laundry-days og der også mere behagelige sæt. Som også passer sammen. Jeg matcher for min komfort og jeg går op i det for min følelses skyld. Jeg har altid levet efter ideen om, at hvis man føler sig tilpas under tøjet, så tror jeg også, at det gør noget ved fremtoning.

Der er mange ting, som jeg udelukkende gør for mig selv og som jeg på ingen måde mener, at man skal gøre for hverken samfundets eller partnerens skyld. Man skal gøre, fordi man selv har lyst og et behov.

Jeg barberer mine ben – for min skyld. Jeg farver mit hår suicide blonde og sætter det – for min skyld. Jeg bruger dyr parfume, smider høje hæle på og farver læberne med læbestift – for min skyld. Jeg investerer i selvsamme ting – for min skyld. Jeg lægger ansigtsmasker, smører mig ind i creme og olier, lægger neglelak og fjerner døde hudceller – for min skyld. Jeg gør det alt sammen, fordi det er noget af det bedste jeg ved. Det får mig til at føle mig rigtig fin og det giver mig min følelse af at være feminin. Jeg siger ikke, at det virker for andre eller om man hverken gider eller har behov for det. Det er mit behov og mig der udfører de ting, for mit eget velbehag. Jeg elsker at bruge tid på mig selv, fordi det betyder at jeg investerer i mig. Jovist, kan det virke overfladisk eller ligegyldigt, men det er min måde at hygge om mig selv. Jeg overlader ikke ret meget til tilfældighederne, når det kommer til mit udseende og jeg bruger meget energi på det. Jeg gør det ikke, fordi at der er nogen som siger, at jeg skal. Jeg gør det kun for mig selv.

Jeg elsker at kigge og købe lingeri. Det har jeg altid gjort og jeg er blevet rigtig glad for også at vise det frem på SoMe. Det giver mig en anden attitude og det giver mig en anden kropsbevidsthed. Jeg gør det også for at vise, at det aldrig er en invitation og min krop ikke er andet end min ejendom. Jeg bestemmer over, hvad jeg vil vise og hvad jeg gør. Jeg vil gerne have lov til at være stolt over den og pakke den ind i fine blomster og røde blonder.

Skulle man have lyst til at forkæle sig selv med selvsamme outfit:
BH // Trusser // Kimono (sort)

 

2018-05-21-14-34-53

2018-05-21-14-39-59

2018-05-21-14-41-37

2018-05-21-14-58-19

2018-05-21-14-45-25

 

2 kommentarer

 • Det er så fedt du siger det højt! Det er rigtigt at en mand kan nyde synet, men vi skal ikke udelukkende gøre det for dem, og så ikke have det eksempelvis behageligt i det. Det skal være fordi VI kan lide det, og fordi VI gør det for os selv 😀

  Og det er altså virkelig et fint sæt, og billederne er så cool 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Mejer

   Mange tak! Jamen, selvfølgelig er det også rart, hvis det nyder synet og godt kan lide det. Jeg er bare helt enig i, at det skal altid være for egen komfort og vi skal kun gøre det, som vi har lyst til 😀 Og tak for rosen til billederne også, det gør mig glad! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man skal passe på med at blive for selvhøjtidelig..