Tiny Moments: kvalme, collabs og projekt "jeg er okay".

Man skal passe på med at blive for selvhøjtidelig..

2018-05-12-13-30-34

Det gælder virkelig mig selv i første omgang, men kan vi ikke også godt blive enige om, at det gælder bloggerbranchen sådan mere generelt?

Altså jeg skal jo ikke kunne sige det ud fra andet end, hvad jeg selv oplever. Jeg synes bare, at der er nogle brancher, som har mere tendens til at tage sig selv lidt for højtidligt eller måske nærmere jobbet. Jeg føler på mange måder, at bloggen er mit kald i forhold til arbejde og de ting, som jeg gerne vil ud med til verdenen. Dog skal jeg også lige falde lidt ned engang imellem og der kommer også tidspunkter, hvor jeg står med telefonen vinklet og har spredt friske oreganoblade ud i perfekt uperfekt kaos, mens jeg kan se hvordan min avokadomad efterhånden bliver brun i hjørnerne, fordi jeg skal have taget 10000 billeder inden, at jeg spiser den. I sådanne øjeblikke, der griner jeg lidt af mig selv. Fordi hvorfor er det så vigtigt og jeg redder jo ikke ligefrem liv ved det. Jeg har også haft de øjeblikke, som jeg kategoriserer som “bloggermoments”, hvor jeg bliver lidt træt af mig selv og alligevel så gør jeg det jo. Så på den måde er jeg ikke meget bedre selv, men man skal kunne grine af det. Jeg tror at uanset job eller erhverv, at det er vigtigt at have en portion selvironi og smide forfængeligheden lidt. Jeg synes derimod også, at det er okay at tage de billeder af maden eller lave et underligt spjæt for at få et virkelig cool billede til insta. Men hvis man tager det dødalvorligt både før, under og efter, så bliver det bare lidt for meget af det gode.

Jeg var til et event, hvor at jeg følte mig så socialt akavet. Jeg stod som den eneste og bare kiggede på, mens de andre tog 10000 billeder af maden med deres spejlreflekskameraer og what not. Jeg prøvede sådan lidt, at lave metakommentarer på det til en af de andre. Hun vendte sig rundt til mig og i ramme alvor sagde hun “hvad mener du med det?”. Det var ikke min mening at mobbe, men jeg har simpelthen brug for selv at tage det ned på et plan, hvor at der jokes med det. Fred være med, at æstetik og perfekte billeder fylder meget på blogs og insta. Jeg elsker det selv. Jeg elsker at tage smukke captions og jeg har også været steder, udelukkende fordi jeg har set det nok gange på insta. Jeg vil bare gerne lige kunne adressere det og sige “hov, der var vi da lidt fjollede.” Jeg har en del veninder, hvor vi er meget opmærksomme på vores “insta/blogger/basic bitches”-moments, men der er plads til dem. Jeg har lidt en ting med, at hvis jeg tager madbilleder eller er ude med en veninde, så tager jeg billederne og så smider jeg telefonen ned i tasken. Al redigering og post til det ene og det andet må blive, når jeg er alene igen. Det er virkelig vigtigt for mig, at det ikke går hen og tager nærværet og hyggen. Jeg tager jo på café med en veninde, for at være der sammen med hende. Jeg tager også til events for at opleve eventet og være der. Så derfor prøver jeg også at finde en balance mellem at være den der blogger-type og til bare at være til stede, hvor jeg nu engang er. Jeg synes da også, at det er ærgerligt, hvis man går glip af halvdelen, fordi man skulle finde ud af om “hudson”- eller “willow”-filteret var det pæneste i dagens anledning.

2018-05-16-15-19-34

Jeg havde lidt en periode, hvor jeg var enormt nærtagende og ikke kunne tage pis på mig selv. Det prøver jeg altså virkelig på at ændre og jeg har også rykket mig meget langt. Jeg tror, at det er en god egenskab at have. Selvironi og at man stadig er jordnær. Det gør helt sikkert mange ting i livet lettere for en selv og for andre. Jeg sigter efter at finde en mellemting mellem det ene og det andet. Jeg elsker mine bloggerbilleder og instamoments, men jeg prøver også at grine af dem ved at lave bloopers og ved at vise nogle lidt mindre perfekte billeder af det hele. Jeg synes også, at det gør det hele meget sjovere i sidste ende. Jeg griner meget mere, når jeg også kan grine af mig selv.

2018-03-08-18-47-31_preview

2017-10-13 17.59.56

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiny Moments: kvalme, collabs og projekt "jeg er okay".