Interview: Underskønne og underholdende Ane Høgsberg

OOTD: Miniskirt & long legs…

Mine dage svinger lidt mellem at være emotionelle og så til at jeg faktisk er ret glad. Jeg fik gearet mig op til dette fine look den anden dag. Det hjælper altid på humøret.
Jeg købte nederdelen i vinters, da den kun kostede 80 kr på H&M. Normalt er jeg ikke til så korte nederdele og jeg havde også lige et stykke tid, hvor jeg lidt fortrød den. Nu er jeg faktisk meget glad for den, især når det er så varmt.

Jeg er generelt mere glad for knee-lenght eller midi-skirts, fordi det er meget klassisk. Denne her nederdel er lidt mere 1960s i sit udtryk, da miniskirts var virkelig in dengang. Det kunne næsten ikke blive kort nok. Jeg har matchet den med en sød silke-look bluse fra Monki, som jeg faldt ret hurtigt for. Farven er sådan en sød lys turkis og så er jeg bare ikke god til helt almindelige t-shirts, der er denne her et god alternativ. Skoene har i set før, men altså når man kun er 160 cm høj, så må man bruge de tricks, som man nu engang kan. Så et miniskirt og et par høje hæle kan virkelig få et par stænger til at se meget lange ud. Det kan i den grad anbefales. Og fordi at jeg var stranden og solbade den anden dag, så ville jeg da vise, at jeg bare havde fået en lille smule kulør på kroppen, mens håret bare bliver mere og mere blond. Jeg er fan.

Jeg indrømmer også lige, at der ikke er så meget variation i mine poses. Det er sådan jævnt det samme, men jeg kan ikke være lige kreativ hver gang. Men se outfittet, det er fint. Det er afsluttet med pink læber a la NYX Liquid Suede i “Pink Lust”.

Genskab looket?
Alternativ BluseEksakt NederdelAlternative Sko

 

2018-05-16-15-16-24
2018-05-16-13-05-15

2018-05-16-15-14-09

2018-05-16-15-19-34

1 kommentar

  • Great post. Your outfit really suits you. Thanks for sharing ♥️ ♥️ If you want to check your engagement rate, you can check out the free Instagram Engagement Calculator at Phlanx.com

    Xoxo,
    Tiffany

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview: Underskønne og underholdende Ane Høgsberg