Hystade, rejekælling, kontroltårn & snob...

OOTD: Stripes, off-shoulder & midi-skirt..

Sådan kan et outfit også se ud, når man egentlig bare lå derhjemme og ikke rigtig orkede noget, men at ens forældre have ærinder og man gerne ville med. Jeg mener det, når jeg siger at den knold er fra Elle Style Awards. Den holdte i tre dage. Den kunne sikkert godt have holdt en dag mere, men jeg var lidt træt i hovedbunden til sidst. Så ved man også, at man har været rundhåndet med hårlak og toupering. Jeg brugte også både volumenmousse, volumenspray, hårlak, toupering og en hårdonut til at få den til at syne så stor. Men så får man da noget ud af det!

Blusen har jeg vist før i tidligere outfit, hvor det bare var et par widelegged trousers og nederdelen er specialsyet til mig fra Philline. Jeg havde stort set ikke andet makeup på end at tegne bryn let op, lidt mascara, bronzer og så en læbestift. Jeg går oftest med mindre makeup om sommeren, fordi det hjælper at have fået en my mere kulør og så gider jeg ikke svede det hele af i løbet af dagen.

Genskab looket:

Top // Nederdel // Sko // Solbriller

2018-05-05-16-40-00 2018-05-05-17-07-59 2018-05-05-17-15-43 2018-05-05-17-11-57

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hystade, rejekælling, kontroltårn & snob...