Det jeg går og drømmer om er...

5 ting som (næsten) altid kan muntre mig op..

2018-04-01-12-21-59
… At danse

Jeg har altid gjort det og jeg gør det stadig. Der er bare ikke noget bedre end at høre høj musik og så bare give den gas. Jeg er all in for den der “Dans Det Ud”-kampagne, som har kørt. Det er alle slags musik, som bliver kørt igennem – alt fra gode 80’er hits og til melankolske toner, som jeg kan forsøge at danse lidt mere elegant til. Jeg har mangt en gang væltet rundt på mit gamle teenageværelse med alt for høj musik, enten i headset eller på højtalerne, at jeg ikke kunne høre mine forældre komme ind på værelset. Så lige midt i at lave en piruette eller arme til alle sider har min mor eller far desperat forsøgt ikke at få en arm i hovedet, så de kunne sige godnat i ro og mag. Det er bare et af de steder, hvor jeg rent faktisk giver slip på mit kontrolgen og giver mig hen. Det er også altid der, at man kan finde mig i byen. Ja, jeg er ligeglad, hvordan det ser ud.
Dog knapt så godt de gange, hvor jeg har været lidt for rundhåndet med de vilde moves og slået både arme og ben i kommoder og bordben..

…At se en fjollet film eller serie

Her er jeg virkelig glad for at se stand-up. Har også sagt det før, men ting som jeg skal grine af eller som bare er fjollet nok til at jeg ikke skal tænke en hel masse. Jeg bruger så mange af døgnets timer på at tænke og overveje.. og analysere og reflektere og alt muligt andet. Så derfor har jeg ikke altid hjerneceller nok til en spændingsfilm med 7000 plottwist og hvor man ikke må kigge væk i tre sekunder, mens man ledte efter den sidste colavingummi i posen, uden at have misset 17 vigtige detaljer for at kunne følge med. Nej tak. Jeg er en sucker for underholdningsprogrammer og film, som bare skal få mig til at smile eller grine.

…At gå en lang tur med musik på fuld hammer i ørene…

Jeg er generelt  for dårlig til at gå en tur alene. Men de gange, hvor jeg gør det, der følger jeg bare mine fødder og kan sagtens bruger timer på det og gå mange kilometer. Jeg gik en tur igår, hvor jeg endte på en fem kilometer. Det giver mig både tid til at tænke og til ikke at glemme tingene lidt, hvis det giver mening? Jeg går tit væk fra menneskestrømmen og bevæger mig lidt yderligere, så jeg kan være alene. Jeg har altid været glad for at gå rundt på kirkegårde, når det er lyst vel at mærke, men der er en ro og en respekt. Og man kan tillade sig at være ked af det der. Dem der går forbi ved jo ikke, hvorfor at man er der.

…At tale med min mor

Det virker næsten altid. Der er lige nogle gange, hvor jeg måske bliver lidt mere irriteret, men hun er mester til at få mig til at grine af tingene. Jeg kender ingen, som kan gøre det lige så godt som hun kan. Det er en blanding af, at hun lader mig brokke mig, græde og alt muligt uden rigtig at sige noget, men så kommer de gyldne ord altid og det virker bare. Hun kan bare noget. Nogle gange tager det længere tid end andre, men hun forstår bare sig på at være rationel og enormt indlevende på én og samme tid. Og hun er på ingen måde altid på min side af tingene, men det er endu en ting, som jeg elsker ved hende. Det er rart, at få noget tough love indimellem og hanke lidt op i sig selv. Hun kender bare timingen til hvornår der er brug for hvad.

…At kigge på tøj eller sko

Ja, wow. Ingen havde set den komme. Men jeg føler det virkelig soothing at se på tøj og sko online. Jeg fylder ofte en hel kurv op med ting, som jeg gerne ville have eller som jeg forestiller mig ville se pænt ud. Og så efterlader jeg den kurv med alt det fine tøj i. Det er sjældent at jeg rent faktisk kommer tilbage efter det og andre gange, så kan jeg godt lige treate mig selv til et stykke tøj eller to. Bare fordi, jo. Det var en dårlig dag. Jeg var i et dårligt humør. Hvem bliver ikke i bedre humør efter lidt retail therapy?


Følg med på facebook eller instagram.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det jeg går og drømmer om er...