Det jeg går og drømmer om er...

OOTD: Elle Style Awards 2018…

Jeg fandt denne smukke, hvide sag, da jeg var på Vintagemesse i København i april måned.

Det skal siges, at jeg var ved at være godt stresset over, hvad jeg skulle have på og jeg var mange muligheder igennem. Det er virkelig vigtigt for mig, at jeg føler mig tilpas og at jeg ikke har følelsen af “hvad nu hvis, at der kommer en i samme kjole”. Jeg havde ellers set en smuk en hos H&M, men jeg turde ikke tage chancen. Jeg ved godt, at det er lidt åndssvagt, men det ville altså være lidt ærgerligt efter min mening.

Temaet er jo disko i år og det lever jeg nok ikke specielt meget op til, men Saturday Night Fever-viben har aldrig rigtig været mig. Jeg prøvede ellers at finde noget med glimmer, eventuelt en buksedragt eller et matchende suit, men det er så vigtigt, at jeg er tro mod mig selv og min egen stil. Jeg havde prøvet lidt forskelligt til Vintagemessen, men jeg følte ikke lige ESA-viben. Min mor havde taget den hvide kjole frem til mig og spurgte om jeg ikke ville prøve den. Jeg tænkte, at det kunne jeg lige så godt, nu hvor jeg skulle prøve alt muligt andet. En ting ved vintagetøj er netop, at man aldrig ved om det er godt eller skidt på, før man har prøvet det. Men jeg trådte i den hvide sag, min mor lynede lynlåsen op, som om at den var syet til mig. Jeg var helt solgt til den. Det fine hvide med sølvbroderinger, den smukke puffede sløjfe på ryggen. V-udskæringen og at den går mere ud i taljen. Detaljerne af at den går lidt op foran, så man kan se skoene og længere ned bagpå. Den var alt det, som min Elle-kjole skulle indeholde. Den var min. 450 kr. Jeg gentager lige 450 kr for denne vintagekjole, som var i så fin stand. Jeg skal have skrevet til sælgeren for at høre, om der er en historie bag eller hvor han har fundet den henne. Det kunne være lidt sjovt at høre.

Men for at få lidt disko ind i denne her Cinderella sag, så valgte jeg et par sko i pink med bedazzledness på fronten. Min makeup var, endnu engang takket være dem der gider at stemme på min Instagram, en glitter eyeliner i sølv og så pink læber. Min mor fragtede en Urban Decay læbestift hjem til mig fra Magasin, som passede perfekt og som jeg har ønsket mig i nogen  tid. Håret blev sat op i en stor knold, fordi 1) jeg skal rejse lidt tid og mit hår mister volumen og krøller på tre sekunder. 2) fordi jeg gerne ville give opmærksomheden til kjolen i stedet.

Jeg glæder mig til ESA hvert år, da det er gået lidt hen og blevet mit nytår. Den dag hvor jeg virkelig kan dresse op og der er ingen grænser for, hvor fancy man kan og vil være. Det i sammenspil med champagne, glitter og fashion all around. Can it get any better?

Jeg følte mig i den grad som Cinderella i den, men der var ingen glassko som blev efterladt.

Se også sidste års look.

2018-05-04-16-02-11

2018-05-04-16-05-41

2018-05-03-15-54-29

2018-05-04-16-03-45

2018-05-04-16-07-17

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det jeg går og drømmer om er...