Det jeg går og drømmer om er...

Items on My Wish List…

skaermbillede-2018-05-01-18-40-59

 1. Glamorous, Court Heels, 180 krJeg har længe kigget efter et par røde hæle, fordi utroligt nok, så ejer jeg ikke et par endnu. De her fra Glamorous er virkelig fine og meget stilrene. Jeg kan godt lide, at de ikke er mere end, hvad de er. Jeg er også altid stor fan af spidse hæle – den klassiske Court Heel går man aldrig galt i byen med.
 2. Boohoo, Joy Stripe Wide Leg Trousers, 72 kr

  Jeg er kæmpe fan af wide leg, som jeg også et par gange har refereret til. Det er virkelig fordi, at det er de eneste bukser, som jeg kan holde ud at have på, fordi jeg de ikke strammer eller er irriterende på nogen måde. Jeg synes bare de her Candy Stripe er så fine, de kan bruges sammen med den matchende top, en basic tee eller noget helt tredje.

 3. Boohoo, Joy Ruffle Wrap Shirt, 105 kr

  Jeg tror, at jeg faldt lidt for toppen både som en helhed i sættet, men også fordi det der wrap er altså bare så fint. Igen er Candy Stripe lige noget for mig og jeg har allerede en skjorte i rød og hvid, men denne her er så subtil og vildt feminin. Den kan bruges til bukser, til nederdele eller uden på en kjole.

 1. Chanel, No. 5 Eau de Parfum, 35 ml, 560 kr

  Jeg har sagt det før, men jeg ønsker mig altså denne her parfume. Den dufter himmelsk og den ville passe perfekt til mine vintagekjoler. Det er normalt ikke en duft, som ville fange mig, men det har den altså gjort alligevel. Jeg er tryllebundet.
  Man kan se hele min parfumesamling her.

 2. Ted Baker, Laneyy Bag, 1090 kr

  Sikke en smuk pink farve. Det er ydermere en god størrelse til lige at have de vigtigste ting med. Jeg har nemlig både sko, neglelak og læbestift som passer perfekt i farven, så jeg kunne da godt lige bruge denne her også.

 3. H&M, Kjole med flæser, 499 kr

  Der er et eller andet over den. Den er bare så fin og simpel. De små prikker og de lidt skæve detaljer, som giver den noget personligt over den. Jeg ville virkelig gerne have den her til sommer. Jeg tror, at den er en drøm at have på.

   

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det jeg går og drømmer om er...