Tiny moments: blogging, praktik og rulletrapper..

Det jeg går og drømmer om er…

 

2018-04-28-17-32-25

Jeg har samlet et par af mine drømme her nede. Jeg er rigtig god til at dagdrømme og der er så mange ting, som jeg gerne vil opnå her i livet. Nogle af dem kan måske være urealistiske, men når det  gælder drømme, så skal man altså blive lidt bedre til at drømme stort og måske være urealistisk, men det er drømme. Det må man gerne. Hella Joof siger det så fint i sin bog Papmachéreglen, hvor hun netop snakker om at drømme som at tage til Bali en dag hurtigt bliver skiftet ud med “ej, det er for urealistisk, men det ville da være rart med en tur til Jylland.”

Så her drømmer jeg om alt muligt, stort som småt. Noget af opfyldes måske en dag og andre ting måske ikke. Hvem ved?

 

…At jeg kan leve af at blogge, skrive tekster og tage smukke billeder, som kan pryde Frk. Mejer universet.

…At jeg kan komme ud og nå andre i forhold til at fortælle om sensitivitet, men også at det er altid er okay at være sig selv. Hele årsagen til at jeg startede bloggen var med formålet om, at jeg fik mit eget safespace og det vil jeg også gerne gøre for andre.

…At jeg kan få designet en smuk kjole specielt til mig af en designer om enten Ole Yde eller Lasse Spangenberg. Den måtte da også godt lige blive opkaldt efter mig.

…At komme ud at rejse og opleve forskellige destinationer og ikke mindst være med til Fashion Weeks forskellige steder.

…At komme til at eje en Chanel taske på et tidspunkt.

…At få en rigtig fin lejlighed i København eller området deromkring, som gerne må have sildebensparketgulv. Det er noget af det smukkeste. Så må der også gerne være en vaskemaskine og en opvaskemaskine, så jeg slipper for at få hænder, som er ved at falde af.

…At få en mops, som skal hedde Dalida efter sangerinden. Hun havde selv en mops, så derfor er det oplagt, at den skal opkaldes efter hende.

…At få en lille tatovering eller to mere.

…At være med i programmer som Vild med Dans, Natholdet og Mads og Monopolet. Det kræver dog noget mere fame end den, som jeg har nu. Jeg ville rigtig gerne danse, fordi det har jeg altid elsket og jeg tror på, når de forskellige siger, at det er en oplevelse for livet.

…At udgive en bog om et eller andet. Jeg har mange tanker i hovedet omkring det at udgive en bog. Det ville være skønt at se ens egen bog på en hylde i en boghandel.

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiny moments: blogging, praktik og rulletrapper..