White Linen - A smell of fresh sheets and air...

Tiny moments: blogging, praktik og rulletrapper..

2018-05-01-14-07-32

Jeg ville lige komme med en lille opdatering på tingene.

Det er første måned, hvor jeg ingen indkomst har efter, at jeg sagde op i parfumebutikken. Det er noget, som normalt ville stresse mig, men indtil videre er det okay. Jeg har en opsparing og jeg må bare tænke mig lidt ekstra om, men det er nu fint nok alligevel.

Jeg får blogget så vidt muligt, hver dag. Men jeg har også dage, hvor jeg løber panden lidt imod skriveblokademuren. Der er dage med mere overskud end andre og jeg prøver lidt at acceptere alle nuancerne, selvom at jeg er lidt hård ved mig selv, fordi jeg meget af tiden føler, at jeg burde gøre mere eller være bedre. Jeg har virkelig ramt nogle dage, hvor jeg har minimalt overskud og det irriterer mig helt vildt. Men jeg kan alligevel se en stigning i mine læsertal og det gør mig altså helt vildt glad. Så tak til dem, som gider at følge med i min rutsjebane af et liv!

Det er sådan, at jeg har været til samtale om at blive praktikant på Femina og det vil jeg rigtig gerne. Jeg var afsted i går og jeg tror, at det gik meget godt. Jeg er ikke nervøs for de opgaver, som de ville give mig, hvis det blev mig. Jeg håber, at jeg får det og jeg håber, at jeg kan starte før den dato, som de egentlig har sat. Jeg vil bare gerne igang. Det er en god mulighed for at komme ind i den verden, som jeg har stået med ansigtet trykket helt flad op mod ruden. Da jeg gik ind på Aller i går, ramte duften af Allerhuset mig lige i næsen og jeg kommer aldrig til at glemme den. Dengang, at jeg var i praktik i folkeskolen, der elskede jeg at træde ind i det hus hver dag i den uge. Så jeg holder hovedet oppe og jeg skal nok opdatere, hvis der sker noget – den ene eller anden retning. Jeg var lidt forvirret, da jeg var på vej hjem, fordi jeg brænder så meget for det hele og jeg vil så gerne i gang. Jeg vil så gerne til København snart og jeg føler virkelig, at jeg har ventet meget af mit liv på det. Så jeg skal lige hive fat i mig selv og være taknemmelig for de muligheder som opstår og at tingene nok skal forløbe, som de nu engang skal. Det samme gælder med læsere her på bloggen. Jeg skal blive bedre til at være glad for, hvor langt jeg er kommet i stedet for hele tiden at banke mig selv i hovedet over, at jeg skal blive bedre.

Nå, men jeg tog afsted mod København noget før i går, fordi jeg ville ikke være for sent på den og jeg ville gerne komme mindst 10 min før, så de kunne se, at jeg er typen som møder til tiden og gerne før. Jeg nåede kun lige at træde ud af toget og op på Hovedbanen, da jeg blev stoppet af en sød, ung mand fra Go’Aften DK. Han spurgte, om jeg ville være med på rulletrappen i et lille interview. Det ville jeg gerne og emnet handlede om, om man nogensinde havde fortalt nogen noget, som var svært, men som gjorde en godt bagefter. Jeg stirrede virkelig på ham, mens han forklarede og gennemgik min hjerne. Det eneste der poppede frem var brevet til min bio-far og da jeg kort havde gennemgået det, sagde jeg “ej, undskyld. Det er sikkert alt for voldsomt.” og der smilede han bare til mig og sagde, at det lige netop var sådan noget, som de manglede. Det skulle ikke blive for “lala”, som han kaldte det. Så jeg blev guidet i at stå på rulletrappen, holde en mikrofon, huske det jeg skulle sige og samtidig holde balancen i mine lyserøde sandaler. Det ene take var der en ældre herre, som altså ikke havde tid til at vente på os og han gik lige forbi mig og den unge mand. Så jeg blev guidet lidt igen og efter to-tre takes mere, så var den der. Han spurgte ovenikøbet, om han måtte få mine oplysninger, så de måske kunne lave et mere uddybende interview omkring min historie. Så måske, måske ikke skal jeg sidder derinde en dag og snakke om min historie. Han kunne ikke love noget og det skal han bestemt heller ikke, så de kan bruge det eller lade være.

Men hold øje med rulletrappen i Go’Aften DK i denne her uge, måske står der en blond pige med pink læber på rulletrappen, som inderst inde tænker “gad vide om jeg falder ned af trappen eller snubler lige om lidt”.


Vil du ikke misse et indlæg fra mig?
Følg med på facebook eller instagram for følge med.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White Linen - A smell of fresh sheets and air...