White Linen - A smell of fresh sheets and air...

OOTD: Pink & Yellow

Jeg var til konfirmation i lørdags og det er altid lidt af en prøvelse at i finde tøj, som passer til både occasion og vejr på én og samme tid. Det endte med at jeg valgte at re-use en af mine kjoler fra sidste sommer, som jeg kun nåede at have på et par gange og gerne med en strik over. Det blev den gule sag, som jeg tidligere har vist her.

Da det nu var formiddag og alting ikke behøvede at være galla fint, så passede den perfekt i stilen. Jeg matchede den op med min ruskindsjakke fra Vero Moda i “old rose” og med et par sandaler, som også var støvet lyserød. I øvrigt, tak for hjælpen til dem der stemte på Instagram om hvilke sko, jeg skulle have på.

En lyserød taske, pink læber og pink negle. Både for at skabe lidt nuance kontrast, men også for at give lidt ekstra pow-wow til den pastelgule. Jeg er meget lys i huden, så hvis jeg tager gul på, så skal jeg lige give lidt ekstra på læberne for ikke at forsvinde helt. Mit hår var rigtig fint i lige akkurat tre sekunder, men så blæste det og så blev det lidt mere til en høstak – og det er derfor jeg 9 ud af 10 gange har det sat op. Jeg orker det simpelthen ikke.

2018-04-28-17-30-51

2018-04-28-17-32-25

2018-04-28-17-34-12

2018-04-30-15-19-10

Stjæl stilen:
Look a like dress (different colour) // Same pattern – different dress

Sandaler

Ruskindsjakke

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White Linen - A smell of fresh sheets and air...