Der er forskel på fnidder i maven og ren panik...

Five fifties dresses from Etsy…

collagelkjh

 

Det kan nogle gange væres svært at finde kjoler som er i vaskeægte vintagestil og som passer en. En af de ting, som man kan gøre er, at søge på Etsy.com. Personligt har jeg aldrig bestilt noget derfra, men jeg har overvejet det et ton af gange. De har så mange finde kjoler og andre sager.

De forskellige kjoler, som jeg har udvalgt er enten vintage eller håndlavet af nogle dygtige syerske. Nogle gange kan man ovenikøbet få syet kjoler til egne mål og jeg bliver nødt til at prøve det meget snart.

Jeg kan allerede afsløre nu, at jeg gerne vil eje dem alle. Not kidding. Send money for dresses, please!

The Red Dress:

Den er fra Dig for Victory, som laver kjoler der er ready to buy eller som du kan få syet til dine mål. Det er nogle meget fair priser og de bruger nogle skønne materialer til deres kjoler. Denne her sag fås i fire forskellige farver – orange, rød, emerald og kongeblå. Den står til lige under 2000 kr, men den er altså også kælet for i design og materiale.

Lemon, Lemon, Lemon:

Lavet af butikken Heart & Found, som er specialiseret i at designe kjoler i vintage design. De har nogle ready to wear, men man kan også få syet ud fra udvalgte designs og selv vælge stof til dem. Denne lemondrøm står til 500 kr og er lavet af bomuld. Når man bestiller dem, så vælger man enten mellem de mål som de allerede har eller også sender man sine egne. Man vælger også længde på, så man kan få overknee, knee eller tea lenght. Der er så mange smukke designs og jeg overvejer i den grad at få syet en kjole til mig selv fra dem.

Blue Petal Dress:

Wow, wow, wow. Havde jeg penge nok, så havde jeg købt den med det  samme. Jeg tog den mest med på listen, fordi den er noget for sig selv og fordi det er haute couture for alle pengene. Den er designet af Maxwell Shieff, som designede vidunderlige Hollywoodkjoler. Han har blandt andet designet for Zsa Zsa Gabor. Den står til 4300 kr, hvilket jeg finder meget fair for så velholdt en kjole i det smukke, unikke design. Åh suk, jeg vil drømme om den.

Kiss Your Tulips:

Denne her kjole er lavet af Pastello Dresses fra Sverige. Hun laver rigtig mange fine designs, som er one of a kind i materialerne. De bliver lavet i forskellige størrelser og der er det der er. Jeg skal ikke kunne sige, om hun har mulighed for at sy efter specikke mål – det koster nok noget ekstra. Denne her sag står til 630 kr og er i smukt 1950’er design med square neckline og små stropper. Det er et rigtig fint mix af moderne prints og vintage stil. Hun laver også kjoler i andre stilarter end denne, men størstedelen er 1950’er inspireret. Så feminint og fint!

Navy Velvet in that little boys smile:

Denne her sag er også lavet af Dig for Victory. Den er i det smukkeste velour, som man kun kan blive forelsket i. Det smukke er også denne midnatsblå farve. Den går ned i et V i ryggen, som giver noget ekstra kant til det fine design. Den koster lige knapt 1330 kr og fås i mange forskellige størrelser. De har ovenikøbet også sørget for anti-static lining, så man ikke bliver helt statisk af velouren og håret ikke står ud i alle retninger.

   

1 kommentar

  • Ea

    Jeg elsker virkelig stilen! De er super fine – specielt den røde, den er jeg helt vild med <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er forskel på fnidder i maven og ren panik...