Modehistorie: 1920'ernes frigørelse og androgynitet.

Videoguide: Sugerørskrøller…

2018-04-11-12-59-04

 

Jeg viser i videoen nedenfor, hvordan man laver nogle fine og finurlige sugerørskrøller. Det er en let måde at få liv i sit hår, men det kan godt tage lidt tid og fingerfærdighed at style det efterfølgende. Men hvis man er lidt i tvivl om, hvad jeg laver i videoen kan jeg lige opsummere.

  1. Start med halvtørt hår. Det må helst ikke være for vådt, fordi så tager det alt for lang tid. Det må heller ikke være helt tørt. Men sådan lige stadiet over håndklædetørt.
  2. Smid lidt stylecreme i lokkerne.
  3. Rul sugerørerne på håret. Jeg tager en lok på ca. 2 cm og vikler den bagom, men det er en smagssag, hvordan man helst vil rulle det op. Jeg ruller samme retning om sugerøret hele vejen rundt. Sugerøret bukkes på midten og fæstnes med en hårnål eller lille klemme.
  4. Lad det tørre helt, spray hårlak på og tag herefter sugerørerne ud af håret.
  5. Begynd at dele lokkerne op ved at tage en krølle og del den op i mindre bidder. Spray med hårspray hele vejen rundt og style som ønsket.

Tip: Man kan også bruge denne her metode som en god måde at få volumen på, hvis man skal sætte det op. Man kan lave en rigtig fin knold. Har man langt hår, så skal man måske investere i jumbo-mega sugerørerne.

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modehistorie: 1920'ernes frigørelse og androgynitet.