Serier der er værd at se - både for indhold og modehistorie.

OOTD: The Beige Vintage 1950s Dress

I går var jeg til København Vintage Messe afholdt i Vega. I den forbindelse havde jeg selv fundet en vintageskat frem, som jeg fandt hos Datid Vintage for nogle måneder siden. Vi har måtte ændre lidt på den smukke kjole for at tilpasse den til mig. Jeg har en smal talje og der sad kjolen også perfekt, men jeg har brede skuldre og derfor måtte min mor klippe lidt af ærmerne og gøre dem kortere for at mine arme kunne komme igenne. Vi har også syet ryggen lidt lavere, da den oprindeligt havde en lynlås, som gik hele vejen op, men nu går den i et V på ryggen. Valget faldt på denne her sag af praktiske årsager, da den er let at komme ud af igen og jeg skulle ikke have den over hovedet for så at ødelægge frisuren eller tvære læbestiften ud Joker-style.

Det er dog kjoler som denne, som går mig til at føle mig så smuk og så feminin. Der sker noget med min kropsholdning og min ageren. Kjoler og tøj som vintage indgyder en anden respekt, som jeg virkelig føler man bør ære.

Messen var som altid rigtig hyggelig. Jeg kom hjem med min kjole til Elle Style Awards, som muligvis er fra 1950’erne og så smuk! Det kan godt være at temaet i år er disco, men jeg kunne ikke slippe den sag, som får mig til at føle mig som Askepot til bal. Ydermere fandt jeg en et par italiensk, hvide sko, et chiffontørklæde til håret og kjole fra 1970’erne fra A Touch of Vintage, som er lyseblå og i noget lækkert stof, så den kommer jeg nok til at leve i, når sommeren titter frem. Det var en vellykket dag og så dejligt at se så meget modehistorie rundt omkring en. FN92 afholdt et fabelagtigt modeshow med udgangspunkt i Funnyface med Audrey Hepburn i hovedrollen. Ihhh, det var altså så smukt.

Billederne her er blevet taget i Vega, da omgivelserne virkelig er prægtige og det er jo et historisk hus i sig selv. Alt fra gulv, udsmykning og vægge er ud over det sædvanlige.

 

2018-04-08-20-26-29

2018-04-08-20-16-41

2018-04-08-20-05-48

2018-04-08-20-18-17

2018-04-08-19-58-24

2018-04-08-20-00-18

6 kommentarer

 • Ea

  Virkelig fin kjole <3 det lyder til at det var en dejlig og hyggelig dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så pænt outfit <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er SÅ ærgerlig over, at jeg ikke kunne komme med til vintagemessen i år! (Med termin i lørdags, turde jeg ikke satse :D) Dejligt med en mor, der er fiks på fingrene, så tøjet kan tilpasses. Er helt enig i, at vintagetøj bare giver en helt anden følelse end “almindeligt” tøj <3

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Mejer

   Årh, det forstår jeg virkelig godt, men det var nok også så stort et sats. Du må være med næste år og tillykke med graviditeten, så er det jo lige om lidt 😉 Og det gør vintagetøj nemlig, det er bare så skønt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serier der er værd at se - både for indhold og modehistorie.