Guestblogger: Anjaline om en "Opdagelsesrejse i ny og gammel mode.."

Farverige, forårsagtige jumpsuits under 900 kr…

skaermbillede-2018-04-03-20-28-57

Jeg er ellevild med jumpsuits! Og hvor har jeg haft mange gennem årene. Lige pt har jeg dog kun en sort sag hængende, men jeg har især kig på den blå sag med striberne. Nå, men jumpsuits er altså super vidunderlige, fordi det er jo stort set hele outfittet der er klaret allerede der. De er også rigtig behagelige at have på, så på den måde har man fikset komfort og fashion på samme tid. Det her er bare et udpluk af, hvad der er til at finde i modebilledet i år. Der er lidt at vælge imellem, men fælles for de fleste af dem er altså vidde i benene. Det er jeg personligt fan af, da det får mine korte pusselanker til at se noget længere ud og så udjævnes mine hofter også lige en smule. Jeg tror også, at jumpsuits er noget af det letteste at dresse op og ned. Jeg havde en oplevelse tilbage i gym, hvor jeg ikke rigtig orkede tøj, så jeg smed et armygrønt jumpsuit på og for at det ikke blev for “kedeligt” i forhold til min stil, så smed jeg et par chunky sorte hæle på. Der var en af de andre piger på skolen der komplimenterede mig for det og da jeg sagde, at det bare var sådan et casual “jeg orker ingenting i dag”-outfit, så grinte hun lidt, fordi hvad var der casual i det? Men sådan er det jo i min optik. Et jumpsuit kan være hverdagshelten på lazy days og det kan også gøres til noget ekstra til en fest – især hvis ikke man er kjoletypen!

 

Jemima Culotte jumpsuit, Boohoo, 200 kr

Use it for: En forårsdag eller en sommeraften eller når man er i det lyserøde hjørne.

Style up: Festligt med et par store øreringe, håret i en bohemeopsætning, høje hæle i en anden pink nuance eller måske i kontrast med noget rød. Match læberne og neglene til skoene.

Style ned: Sneakers, ballerinaer eller et par flade sko of your choosing. Smid eventuelt en bomberjakke eller en denim en af slagsen over. En let lyserød læbe og håret nede eller i en rodet knold.

Style modern vintage: Et par klassike røde læber, eyeliner, en victoryroll i håret og så eventuelt eller fin cardigan med samme runde udskæring – eventuelt med lidt perler på. Gå efter en fin ballerina eller en pump.

Kortærmet stribet jumpsuit, Pieces, 299,95 kr

Use it for: En dag ude med veninderne, arbejde eller casual party.

Style up: Jeg ville uden tvivl tage et par hvide hæle på, så det matcher den hvide stribe i jumpsuitet. En fin crossbody og måske et par store øreringe til for at skabe lidt kant.

Style ned: Endnu engang kan et par sneakers gøre det hele meget mere casual. Man kan også finde en fin snørresko, hvis ikke rigtig man er til sneaks (I’m not). Igen kan sådan noget som en denimjakke også nedtone looket en god del. Til de køligere aftener kan man smide en strik over.

Style modern vintage: Jeg ville style det mere retro a la Katherine Hepburn. Så en stor knold på hovedet, et par røde læber og eventuelt en super fed blazer ud over – gerne i hvid eller blå for at ramme suitets stil. Et par loafers ville klæde looket, hvis ikke man er til de høje hæle og ellers kan de hvide stiletter igen bruges her.

Mønstret jumpsuit, H&M, 349 kr

Use it for: That special occassion, en aften ude eller på storbyferien.

Style up: Et par opentoe mules i enten sort eller pink. Et par store øreringe i sølv, gerne et par ringe på fingrene og måske et armbånd. Håret oppe for ikke at forstyrre printet og pink negle. Men generelt er der en del af farverne i jumpsuitet, som man kan følge for at farvekombinere.

Style ned: Ballerinaer, en cardigan i en af jumpsuitets farver, en crossbody i sort. Nude læber og stadig håret oppe for ikke at forstyrre printet.

Style modern vintage: Slingbacks i hvid eller sort. En 50’er eller 60’er opsætning af håret, måske med et chiffonbånd rundt om. Pink læber, tyk eyeliner i cateyes og pink negle.

Yaswadaya jumpsuit, YAS, 499,95 kr

Use it for: Familiefester, ferier og hverdag med farve på.

Style up: En pump. Stort krøllet hår. En smuk clutch i blomsternes farve. Eventuelt også en neglelak og læbestift i samme nuance.

Style ned: Snørresko, oversized blazer og løst hår. Er det meget langt kan man smide det op i en fin hestehale eller fletning.

Style modern vintage: Halobraid, røde læber, cateyes og en håndtaske over armen. Slingbacks eller ballerinaer med spids snude.

Charron jumpsuit, MBYM, 899,95 kr

Use it for: to make a statement. eller havefesten, ferien, en aften ude.

Style up: Det er jo et statement i sig selv, fordi man kan se det på lang afstand. Men et par gule sandaler, lyserøde negle. Et par armbånd i sølv og en taske i den fine lyserøde.

Style ned: Smid en lækker lyserød strik over, gerne oversized. Et par loafers og en simpel crossbody.

Style modern vintage: Gule slingbacks eller spidse hæle, retro øreringe med en gul eller lyserøde detaljer (lidt ala mormors klipsøreringe). Eventuelt sæt håret lidt 70’er med midterskilning og lidt ekstra volumen.

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guestblogger: Anjaline om en "Opdagelsesrejse i ny og gammel mode.."