Jeg har ikke en plan og det er faktisk okay!

OOTD: The Girl in the Baboon Skirt…

Midi-længden er all over the Fashion Industry disse dage. Det er længden som man kommer til at se meget mere til i løbet af foråret og sikkert også igen i efteråret. I min optik er det en længde som meget hurtigt giver et classy twist til looket. Det skal styles op og ned. I denne omgang har jeg valgt en midi-nederdel med bavianprint, som jeg blev noget så forelsket i efter at have set den i H&M. Jeg har kigget på den et par gange, men da den så var på udsalg og hang der i min størrelse, så kunne jeg ikke dy mig. Den er parret op med en camelfarvet uldstrik til de kolde grader, som også har boatneckline, hvilket er yderst retro og ofte set på Marilyn Monroe og Audrey Hepburn. Farven matcher ydermere de fine bavianer (med kongekroner på) og så er looket afrundet med et par hvide courts for et mere forårsagtigt twist.

Det viser hvordan man kan gå med de mere moderne prints og alligevel give det et retro twist. Selvom at sjove prints på nederdele og kjoleskørter kom mere frem i 1950’erne. Det kan i den grad anbefales at matche fine skørter med mere afslappede items som strik eller simple tees.

Skirt // Knitwear // Shoes

2018-04-01-12-13-25

2018-04-02-14-15-34

2018-04-01-12-04-19

2018-04-01-12-21-59

2018-04-01-11-22-18

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har ikke en plan og det er faktisk okay!