Tips til at finde den rette foundation...

Jeg har ikke en plan og det er faktisk okay!

2018-03-16-21-36-35

For første gang i mine 22 år, så har jeg ingen plan at følge og jeg sidder faktisk lidt med sådan en følelse af, at jeg ikke ved, hvor jeg skal hen nu eller hvad min næste træk er. Jeg ved ikke, hvad jeg skal fra nu af. Jeg er færdig i Sense pr. 1/4, jeg har sendt ansøgninger af sted og jeg har fået afslag. Jeg skriver, blogger, laver videoer og tænker, men alligevel vælger jeg at trække på skuldrene og sige “pyt”. Fordi pyt med det hele. Jeg ved, at der nok skal opstå et eller andet og jeg er ikke passiv i min søgning efter nye eventyr. Det gik bare op for mig, at jeg ikke er i panik lige nu og her, men jeg er faktisk meget rolig. Det ligner mig på ingen måde, fordi jeg har altid haft en plan.

Lige siden at jeg gik i 7. klasse og måske endda før det, der vidste jeg, at jeg ville skrive. Jeg planlagde et gymnasiet, så en rejse til London og så Aarhus Journalist Højskole og så arbejde på et magasin og gerne på ALLER. I stedet blev det gymnasiet, en komprimeret rejse i sabbatåret, ingen journalistskole, men litteraturvidenskab og så droppede jeg lige ud på 5. semester. Så blev det makeupartist-uddannelsen i stedet og nu har jeg sagt min eneste indtægtskilde op. Jeg bor jo heldigvis stadig hjemme, så jeg står ikke uden hus og hjem lige om lidt. Jeg aner ikke, hvad fremtiden byder på. Jeg sætter alt ind på at opdatere, skrive og forsyne Frk. Mejer-universet med nye spændende indlæg og få mine læsertal op. Jeg er i gang med at udarbejde klummeideer, som jeg kan sende ud til andre, men hvem ved, om der er nogen som vil købe dem. Jeg har en virkelig underlig ro af, at tingene løser sig. Jeg kunne krybe til korset og trække min opsigelse tilbage. Men ved i hvad? Det har jeg faktisk ikke lyst til, fordi det føles ikke rigtigt nede i maven. Mit hjerte er fyldt til randen med ideer til at skrive og jeg har produceret indlæg på indlæg de sidste par uger. Og gud, hvor jeg elsker det! Jeg er ellevild med at kunne stå op, bage kanelsnegle og skrive to-tre indlæg on-off. Nogle af dem kommer med det samme og er skrevet på ingen tid og andre må jeg lige forlade og vende tilbage til. Jeg er faktisk rigtig glad for ikke at have planlagt noget og jeg er åben for alle muligheder. Jeg begrænser ikke mig selv.

Det er helt okay bare at lalle lidt rundt. Jeg vil ikke stå her uden indkomst og bo hjemme til evig tid, men jeg er 22 år. Der er stadig plads til at være forvirret eller til at genoverveje, hvilken retning man vil gå. Jeg har stadig mine mål og drømme. Selvom at jeg står her uden det ene eller det andet i opfyldelse, så føles det tættere på end nogensinde før. Jeg er klar til, at der sker de ting, som nu engang skal ske.

Det er ikke længe siden at jeg mødte min søde folkeskolelærer og hun roste mig til skyerne, da vi stod overfor hendes kollega. Da der blev kigget på mig og sagt “ej, jamen hvad kan man så bruge litteraturvidenskab til?” Jeg måtte rette lidt i ballerinaknolden og indrømme “Jamen, jeg er faktisk droppet ud. Jeg er uddannet makeupartist og jeg aner ikke, hvor jeg er på vej hen.” Der blev grinet lidt fra begge sider, fordi den mønsterelev, som jeg altid har været er jo ikke væk. Jeg er bare et andet sted i livet, hvor det der kaos åbenbart har fået lov til at fylde lidt mere. Jeg har intet imod at blive rost for at have været en god studerende med en plan og jeg har intet imod at indrømme overfor alt og alle, at jeg er igang med at finde mig selv i den store verden. Det roder lidt lige nu. Men det er okay og jeg er okay. Det er gået op for mig, at man ikke kan planlægge livet eller en rute gennem det. Jeg må følge strømmen, mit hjerte og min mave. Jeg ved bare, at der er én ting der er sikkert. Jeg skal nok få opfyldt en masse drømme på den ene eller den anden måde. Det bliver måske bare gennem nogle andre veje eller på andre måder end jeg sidder og tænker på nuværende.

Jeg er optimistisk som aldrig før!

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til at finde den rette foundation...