Beauté Pacifique - Superfruit til den unge hud...

OOTD: Pink Boss Lady…

Seriøst. Kan det ikke godt snart blive lysere, varmere og mere forårsagtigt? Jeg er ved at gå til over, at det er koldt eller sner hele tiden. Vi har set de små snefnug nu og jeg er ved at være lidt træt af, at jeg får brainfreeze af at træde udenfor, fordi det blæser en halv pelikan. Ak ja, men bare fordi vejret stadig er lidt gråt i det, så behøver ens outfit jo ikke være det. Det er trendy, hit, in og dødsmart med widelegged pants i denne sæson. Det hænger lidt sammen med at Boss Lady-trenden (aka Working Girl) er kommet tilbage. Det stammer dog tilbage fra 1930’erne med slacks og så widelegged pants som feriebukser. De brede ben har været på retur en del gange siden da og anno 2018 er de her igen igen. Jeg hader normalt at have jeans på, så hvis jeg skal kaste mig ud i bukser, så skal de have løse, lige ben og sidde til i taljen. Det er en måde at gemme sine hofter lidt og fremhæve talje og ikke mindst syne langbenet. Af at være 160 cm, så kan man godt snyde lidt;  smide et par høje hæle på, men et par højtaljede, lige bukser kan altså også gøre underværker. Disse bukser kommer med en tilhørende blazer, som jeg har kig på, men som jeg nok venter lidt med endnu. I stedet kan man smide en striktrøje på og ikke bare en standard. Denne her er vintage og pryder med perler rundt i kanten og hele vejen ned. Den er af uld og man kan i den grad holde varmen i minusgraderne.

På den ene side er det jo vintage trends, som jeg har kastet sammen. Men med de lyserøde, modern inspirered pants så kommer der en touch af noget nutidigt. Den creme/hvide strik giver plads til at bukserne kan skinne igennem, men har det søde vintage look, som jeg så godt kan lide. Et par hvide hæle matcher tonerne i blusen og læberne får samme nuance som bukserne. Så går der en rød tråd igennem hele looket. På den måde kan man skabe et nutidigt, trendy touch til noget som er retro klassisk.

 

Få looket her:
Bukser // Strik // Sko

2018-03-22-12-12-57

2018-03-22-12-19-43

 

2018-03-22-12-15-01

2018-03-22-12-10-07

2018-03-22-12-21-44

   

7 kommentarer

 • Virkelig flotte bukser <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud, jeg troede du var mindst 175 høj! Jeg elsker de bukser! 😀 Jeg er faktisk ret vild med widelegged, men har ikke et eneste par selv, så det må jeg snart have 😀 God weekend <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Mejer

   Haha, ja der kan man se, hvordan man kan snyde sig lidt højere 😀 Og tak, det er også vidunderligt med sådan et par, jeg kan kun anbefale dem 😀 God weekend <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shit det er lækkert outfit det her !!! ELSKER DET!! 😀

  Og jeg er med dig på vejret – det er så trælst med al den kulde/evige vintertilstand. Vil bare gerne have noget sol og varme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Mejer

   Mange tak! Det er jeg glad for og ja tak til sol og varme 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du godt ud – elsker dine bukser!

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauté Pacifique - Superfruit til den unge hud...