Tips til at finde den rette foundation...

Memoirs fra en klodset type..

 

 

Jeg har allerede fortalt historien om den brændte krydderbolle i de 15 facts omkring mig selv. Nu har jeg samlet lidt flere klodsede historier til at peppe denne her mandag op. Jeg er nemlig helt vildt klodset og har altid været det. Jeg tror snart ikke, at jeg har haft en ferie til udlandet, hvor jeg ikke har gjort noget pinligt. Det er blevet lidt en del af at være mig, så når jeg engang  finder en mand, så skal han være ret rummelig og bare kunne smile lidt af det hele. Det er nok ikke altid nemt at være rundt om mig.

Here goes…

På studieturen hjem fra London spiste jeg sushi i toget mod lufthavnen. Jeg sad som den eneste overfor en fremmed dame og da jeg ville tage mit stykke maki op med spisepindene, som jeg ellers er ret ferm til, tabte jeg det runde stykke sushi på bordet og det trillede langsomt, men sikkert over bordet og lige ned i skødet på damen. Jeg har set helt forskrækket ud og fik sagt sorry x 1000, men hun kiggede bare lidt surt på mig. De andre var ved at brække sig af grin. Det mest underlige var dog, at hun ikke fiskede stykket op før hun stod af.

I Lanzarote lufthavn var vinden så stærk, at jeg lavede en Marilyn Monroe i det jeg trådte ud i varmen med kufferter i hænderne. Min kjole blæste op. Jeg kunne ikke gøre så meget og måtte bare bede til, at jeg ikke skulle se dem igen lige med det samme.

Jeg valgte spontant at gå ind i en butik for at søge job uden rigtig at have forberedt mig, men jeg så bare skiltet i forbifarten. Så blev jeg så febrilsk, at jeg glemte mit eget telefonnummer og lød som en pige på 13 år, der skulle tage med et schoolcrush. Da jeg skulle ud igen, skulle jeg træde henover noget pap, men mine korte ben kunne ikke rigtig nå hele vejen. Så jeg fik trådt på pappen, hvilket resulterede i, at jeg på knapt så graciøs vis var ved at lave et split. Jeg ville støtte mig selv i ikke at falde helt sammen, for guderne må vide at mine fleksibilitet ikke var så god. I stedet fik jeg taget fat i nogle plader, som så væltede i stedet. Det var noget af et førstehåndsindtryk, men jeg fik alligevel jobbet i sidste ende. Historien blev godt nok fortalt til alt og alle og ved hver julefrokost.

I folkeskolen skulle jeg lige være smart og gå baglæns, men jeg sagde en smart kommentar. Det jeg så ikke havde set var, at der var en kantsten, så jeg fik sat mig pladask ned på jorden og var ikke ligefrem så cool igen.

I min stress over at skulle til makeup-eksamen, fik jeg ikke taget prismærket ud af min nye nederdel. Der var en venlig sjæl på holdet der gik over og fjernede det. Det er sket mere end en gang, da jeg har til vane at prøve det en sidste gang med prismærket for at være helt sikker på, at jeg ikke skal bytte det. Det gør bare også, at jeg glemmer det lidt engang imellem.

Jeg troede at jeg flirtede lidt med en sød fyr i metroen, men da jeg skulle stige af, var jeg lige ved ikke at kunne komme forbi de mennesker der stod foran mig. Så jeg panikkede lidt indvendigt. Jeg kom til at sidde fast med mit headset i en mands taskestrop, som resulterede i, at jeg tabte min telefon på gulvet og måtte samle den op, mens jeg viklede mig selv ud og forsøgte at komme ud af metroen inden dørene lukkede igen. Jeg tror den flirt døde lige der.

Lanzarote bød på mere pinlighed. Da jeg ligger ved den fyldte pool. Jeg har altid bikinier uden stropper, da jeg ikke orker at have de tanlines efterfølgende. Anyway, i det jeg sætter mig op for at tage en tår vand, springer kliklåsen op og min bikinitop falder ned. Jeg prøver i desperation at hive fat i mit håndklæde, men det er sat fast til liggestolen, fordi det blæste meget den dag. Jeg sidder for langt væk til, at det bare kan nå at dække min ellers meget små bryster, men jeg kan kun for fat i et lille hjørne og selv det er for lidt til mig. Men jeg fik afværget det forholdsvis hurtigt og ellers har der været nogle af de 13-årige drenge, der ikke orkede at tage på charter med mor og far, som alligevel fik noget ud af det. Næste gang tror jeg bare at jeg owner at være topløs i stedet for at skabe en mindre scene.

Ingen kommentarer endnu

Du skal være mere end velkommen til at smide en hilsen, skrive en kommentar til indlægget eller give dit besyv med.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til at finde den rette foundation...