Uddannet makeupartist, arbejdsløs og hvad så nu??

15 facts om frøkenen bag…

2018-03-06-10-37-19
Nu har jeg trods alt haft bloggen i lidt tid og jeg poster jo flittigt om de inderste følelser, men jeg har ikke fortalt så meget om mig selv. Så nu har jeg samlet 15 små facts omkring mig selv og der er lidt af hvert. Jeg har alt fra det pinlige, til det sjove og så mine små svagheder. Noget af det er måske meget nemt at gætte sig til, hvis man har fulgt lidt med og ellers håber jeg, at i kommer lidt tættere på mig.

1. Jeg kan nok ikke komme uden om det, men jeg er ellevild med cheesecakes og især de lyserøde af slagsen. Det er gået hen og blevet min signaturting her i familien. Men jeg elsker generelt bare at bage og lave mad.

2. Min rigtige hårfarve er leverpostejsfarvet, men jeg har reelt set ikke set den i snart 8-9 år.

3. Jeg elsker at se stand-up, fordi jeg kan bare lukke hjernen ned og bare grine. Jeg har nok haft et crush på samtlige danske komikere, men vejen til mit hjerte er åbenbart at få mig til at grine.

4. Min største syndige last er chokolade. Jeg spiser nok chokolade hver dag og det kan altid gøre mig i bedre humør. Mørk chokolade er klart favoritten.

5. Jeg er det største kontrolmenneske, men hvis man ser mig i byen (sjældent syn btw), så kan man altid finde mig på dansegulvet og helst hele aftenen. Lige der er jeg ligeglad – Dance like nobody’s watching.

6. Hvor meget jeg end elsker litteratur, så har jeg ikke en yndlingsbog eller -forfatter. Jeg varierer meget mellem stilarter, perioder og forfattere – det afhænger meget af humør.

7. Jeg har et ar i venstre side af panden, som jeg fik som barn, fordi jeg hoppede fra en køjeseng ned i en større seng og fik overbalance, så jeg røg durk ind i en radiator. Det har også givet mig kælenavnet Harry Potter et par gange.

8. Når jeg støvsuger elsker jeg lyden, når der suges noget op igennem røret og det laver den der “klik klik klik” lyd. Det giver virkelig følelsen af at der bliver gjort rent.

9. Jeg kan ikke fløjte og min niece på 7 år fløjter lystigt hver gang, at vi er sammen og slutter af med ordene “så er det din tur, moster” bare fordi hun ved, at jeg ikke kan.

10. Jeg har to tatoveringer – en sløjfe på foden og en lille klokkeblomst (altså blomsten og ikke Disneys) på ribbenene, selvom at det er en reference til Tinkerbell, fordi hende karakteriserer jeg mig en del med. Den første fik jeg et par måneder efter, at jeg var fyldt 18 år

11. Jeg drømmer om at få en lille, laber mops i fremtiden og så skal den hedde et eller andet fjollet.

12. Min yndlingscocktail er en whiskey sour, men whiskey on the rocks eller bare neat er også ganske okay.

13. Jeg har engang sat ild til en krydderbolle på en ferie til Amsterdam. Jeg placerede den i brødristeren, så opstod der lidt røg og pludselig var der gået ild i den. Personalet var ikke just glade for mig efterfølgende og jeg spiste yoghurt resten af turen.

14. Jeg har haft ganebøjle som yngre og efterfølgende et monstrum af en natbøjle. Det kom sig af, at mine tænder lignede nogle, der var kastet ind tilfældigt. Min tænder i undermunden er faktisk stadig skæve, da de aldrig rettede dem: kun overmunden. Men det gør mig ikke noget ikke at have en perlerække. Desuden lider jeg af tandlægeskræk.

15. Jeg er helt latterligt bange for edderkopper. Jeg græd på et tidspunkt, fordi der kom en kæmpe moppedreng alt for tæt på. Jeg kan heller ikke se dem i fjernsynet eller billeder, uden at jeg kan mærke det kribler alle vegne.

4 kommentarer

 • Hahaaa jeg er helt enig i det med edderkopperne – kan heller ikke klare bare at se dem i tv uden at hoppe 3 meter – og mht mopshunden – go for it – jeg har to og det er verdens skønneste hunderace – hundeverdens klovn bliver den også kaldt – og det passer – de er vildt sjove :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Mejer

   Jeg bliver nok også nødt til at anskaffe mig en, de er simpelthen for skønne og sjove 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså lidt vildt at vi ligner hinanden på så mange punkter! Bortset fra den der cheesecake, det er ikke lige mig.. Men nu har jeg jo heller ikke smagt din! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Mejer

   Haha, ja det er lidt vildt! Og jeg må lige invitere på cheesecake på et tidspunkt, jeg tror at du ville blive overrasket 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uddannet makeupartist, arbejdsløs og hvad så nu??