Pictures that didn't make the cut #3

Fem neglelakker enhver bør have i skabet…

Jeg er stor fan af neglelak, men jeg er ikke specielt modig. Jeg kører rundt i nogle af de samme nuancer og har gennem årenes løb fået sorteret rigtig meget ud i de underlige farver, som jeg aldrig kommer til at bruge. Jeg er konservativ, når det kommer til farvevalget, fordi jeg matcher altid mit tøj til min neglelak i den dage, hvor den holder. Jeg har på ingen måde tålmodighed til at lægge nyt hver dag eller hver anden, så derfor har jeg fem basics, som jeg bare ikke kan undvære. Det et nogle af dem, som jeg mener enhver bør have i de nuancer, som man bedst kan lide. Det er samtidig også nogle af dem, som jeg mener man kan bruge til flest outfits og lejligheder. Så medmindre at man er vildt modig eller bare er vild med at prøve nyt, så kan det være godt at investere i disse fem farver som grundstenen.

product_v1_x1-1
En rød
Jeg tror simpelthen ikke på, at man kan undvære en rød. Der er jo en hel del nuancer at vælge imellem, men en postkasserød neglelak bliver man næsten nødt til at have som en del af samlingen. Det er smukt til jul, men det er altså også lidt sexet med sådan et par røde klør til en fest. Især hvis man finder en læbestift i samme nuance.

product_v1_x1

En pink
Der er jo også en del nuancer i pink, men her taler jeg om en barbiepink. Sådan en man kan have på året rundt, men som ser virkelig godt ud, når man har fået en lille smule tan. Den passer til et væld af farver som koboltblå, grøn, rød, orange, hvid osv. osv. Der er lidt til enhver lejlighed og for maksimum Barbie-effekt, så smid da lidt glimmer ovenpå.

product_v1_x1-2

En nude
Nude er jo et vidt begreb, men jeg tænker umiddelbart en nude som passer til ens hudtone. Det kan være svært at finde en god en, fordi der tit er en undertone af noget andet. Jeg har haft flere som tenderer til lavendelundertoner eller som bliver støvet lyserøde. Den passer nemlig også til alt muligt og det er en rigtig fin, subtil hverdagsneglelak, som kan give det sidste touch af class.

product_v1_x1-4

En perlemor
Denne her er måske en lille smule mormor-ish, men en fin perlemor er ikke til at kimse af. Det kan være så fint, hvis man gerne vil have et touch af noget lyserødt og måske knapt så meget glimmer. Den giver lidt shine og er derfor perfekt til hverdagen eller hvis man ikke er så vild med at gå med neglelak sådan i det hele taget.

product_v1_x1-3

En gennemsigtig
En god top/base-coat med lidt ekstra pleje til neglene skal man næsten have. Invester i en af de lidt bedre fra Essie eller Sally Hansen. Det hjælper til at man ikke får gule negle og så knækker de ikke så let. Det giver også en god shine og finish, nu når man alligevel har siddet og strittet med fingrene i over en time.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pictures that didn't make the cut #3